Запрошуємо студентів технікумів та коледжів на день відкритих дверей!

29 жовтня 2019 року
28 жовтня доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Троян Аліна Василівна провела профорієнтаційну роботу щодо вступу до Національного університету біоресурсів і природокористування України та запросила студентів Таращанського державного технічного та економіко-правового коледжу на день відкритих дверей до НУБіП України.
 
 
 
      Студенти коледжу були проінформовані про правила прийому та наявні спеціальності, яких в університеті нараховується більше 40. Їм була надана інформація щодо можливості навчатися за державним замовленням та проходження виробничої практики за кордоном.
Троян А.В. розповіла про переваги навчання в НУБіП України, унікальні можливості  можливості паралельного навчання за кордоном та отримання подвійного диплому.
Майбутніх абітурієнтів зацікавила інформація щодо можливості самореалізації кожного студента як особистості, зокрема, розвитку культурної та спортивної складової.
 
 
Викладач запросила студентів Таращанського державного технічного та економіко-правового коледжу на власні очі побачити територію університету та особисто взяти участь у запланованих заходах до Дня відкритих дверей, що запланований на 31 жовтня 2019 року.
Відповідно до програми «Дня відкритих дверей» на 10.00 відбудеться прийом учасників на факультетах та навчально-наукових інститутах університету, об 11.00 абітурієнтам буде надана можливість зустрітися з ректором НУБіП України Станіславом Ніколаєнко, отримати інформацію щодо правил прийому на навчання на 2020 рік,  та побачити виступи кращих виконавців та творчих колективів НУБіП України.
 
Національний університет біоресурсів і природокористування України запрошує майбутніх студентів – на День відкритих дверей!  
 
31 жовтня - випускників технікумів і коледжів України
1 листопада - школярів випускових класів

 
Юлія Гудзинська,
старший викладач кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook