Профорієнтація: кращі результати від спільної роботи викладачів та студентів

28 жовтня 2019 року

24 жовтня 2019 року студенти 1 групи 1 курсу Марценюк Сергій та Гавриш Анастасія, разом з куратором групи, доцентом кафедри акушерства, гінекології та біотехнології тварин Лакатошем В.М. відвідали середню загальноосвітню школу Святошинського району міста Києва № 223 з метою запросити школярів 10 та 11 класів на День відкритих дверей до НУБіП України, який відбудеться 1 листопада 2019 року, а також – до навчання на факультеті ветеринарної медицини.


Вибір місця профорієнтації був не випадковим: Сергій Марценюк – випускник цієї школи 2019 року, а нині – студент факультету ветеринарної медицини, староста студентської групи. Символічно, що в школі зустрілись два наставники Сергія: минулий – класний керівник (вчителька англійської мови школи №223) Паламарчук Галина Дмитрівна і нинішній – Лакатош В.М.


Лакатош В.М. розповів школярам про переваги навчання в НУБіП України, славну історію та сьогодення факультету ветеринарної медицини, який в наступному році відзначатиме 100-річний ювілей, про особливості роботи ветеринарних лікарів в Україні. Учні отримали інформаційні довідкові матеріали про перелік факультетів та спеціальностей в університеті, про факультет ветеринарної медицини, олімпіади в НУБіП та ін.


Сергій та Настя поділились своїм досвідом вступу до університету та студентськими буднями, які одразу і повністю заполонили життя першокурсників.
Учні з інтересом слухали інформацію, задавали численні питання і, наостанок, пообіцяли, що наступна зустріч відбудеться невдовзі, вже в стінах НУБіП України.

Фото Насті Гавриш.
Лакатош В.М

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook