БАТЬКІВСЬКІ ЗБОРИ – важливий союзник у вихованні підростаючого покоління

20 жовтня 2019 року

 

1

Батьківська громадськість – важливий союзник навчального закладу у вихованні підростаючого покоління. Співпраця викладачів коледжу з батьками студентів тісна та дієва, адже це сприяє особистісному розвитку студентів, формуванню у них життєвих цінностей, стійких переконань, відповідальності за навчання та власну поведінку.

20 жовтня в актовій залі ВП НУБіП України «Брежанський агротехнічний коледж» відбулися батьківські збори студентів всіх курсів.

23

На зборах директорка коледжу Світлана Пилипишин ознайомила батьків з особливостями освітнього процесу. Звернула увагу на:

  • відвідування занять студентами;
  • роботу із попередження правопорушень серед неповнолітніх;
  • проблему сьогодення – булінг;
  • зайнятість студентів в гуртках та секціях;
  • особливості освітнього процесу: оцінювання, домашні завдання, самопочуття студентів, правила проживання в гуртожитку, умови нарахування стипендії на основі рейтингу, про соціальні стипендії;
  • проблеми, які виникають в процесі виховної роботи в різні періоди становлення особистості.

Цікавим та інформативним для батьків стало спілкування з директоркою, яка розповіла про період адаптації студентів-першокурсників, про державну підсумкову атестацію у формі ЗНО, яка буде проведена для студентів другого курсу, закликала до співпраці батьків з кураторами. Було звернуто увагу, що для підготовки до ЗНО та покращення якості знань в коледжі діють курси поглибленого вивчення української мови і літератури, математики та історії, викладачами постійно проводяться консультації та гурткова робота.

45

67

Усім батькам було продемонстровано відеоролик про НУБіП України, відокремленим підрозділом якого є коледж. Присутні могли побачити презентацію інститутів, факультетів, кафедр, ознайомитись з спеціальностями, за якими після коледжу зможуть продовжити своє навчання наші студенти. Також увага була зосереджена на можливості навчання у міжкафедральній навчальній лабораторії НУБіП України.

З метою покращення організації освітнього процесу в коледжі та дослідження стану навчально-виховного процесу проведено анкетування батьків. Усі присутні могли оцінити якість освітнього процесу в навчальному закладі, харчування в їдальні, роботу куратора групи. Також батьки могли вказати, де в подальшому їхні діти будуть продовжувати навчання після коледжу та висловити свої пропозиції до адміністрації навчального закладу.

891011

Після загальних зборів батьки мали можливість поспілкуватися із кураторами груп та детальніше дізнатися про успіхи своїх дітей у навчанні, відвідуванні занять, проведенні дозвілля, а також обговорити проблеми, що їх турбують.

Адміністрація коледжу висловлює подяку батькам за участь у заході. Такі форми роботи сприятимуть удосконаленню підвищення якості підготовки фахівців у коледжі.

Оксана Лещишин завідувач навчально-методичного кабінету 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook