Викладачі факультету землевпорядкування - учасники XXIІ міжнародної конференції користувачів Esri в Україні

26 вересня 2019 року
     Наприкінці вересня 2019 року відбулася XXIІ міжнародна конференція користувачів Esri в Україні «ГІС в управлінні територіальним розвитком». За два дні її відвідало велика кількість учасників, серед яких і іноземні гості: Nick Land – Esri (Великобританія). Учасниками конференції були представники Американської торговельної палати в Україні, профільних міністерств, органів місцевого самоврядування та виконавчої влади регіонів та громадських організацій, діяльність яких спрямована на сталий розвиток територій. 
    У рамках конференції було проведено пленарне засідання та чотири секційних засідання, а також майстер-класи, на яких було продемонстровано співробітниками компаній ТОВ «ECOMM Co», ТОВ "Есрай Україна", ТОВ "СПАЕРО-ГІС" та ГІС Асоціації України останні можливості програмних продуктів Esri.
Конференція була присвячена застосуванню геоінформаційних технологій ArcGIS у різних сферах державного управління та бізнесу в Україні. Зокрема, було розглянуто такі напрями, які дають переваги використання ГІС у розробці інвестиційних проектів, управління розвитком територій, в умовах децентралізації, розвитку ЖКХ, галузеві проекти з використанням технологій компанії ESRI, як інструменти збору, обробки даних та моделювання процесів.
     Активне співробітництво ТОВ «ЕСРАЙ Україна» з вищими навчальними закладами дозволило і викладачам факультету землевпорядкування відвідати дану конференцію. Зокрема завідувач кафедри землевпорядного проектування Андрій Мартин представив доповідь "ГІС-освіта у природничих університетах: на шляху до інфраструктури просторових даних", доценти Наталія Бавровська, Ольга Тихенко, Людмила ГунькоОксана Кустовська, Олександр Чумаченко, Олександр Шевченко та аспірант Юлія Мороз взяли участь у тренігах, проведених у рамках конференціїї "Застосування ArcGIS- Server та Deskop".
 
 
 
 
Наталія Бавровська, доцент кафедри земельного кадастру
,
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook