УВАГА! Зміни до рішення Кваліфікаційної комісії від 20.02.2013 № 3 «Вимоги до програми підвищення кваліфікації сертифікованих інженерів-геодезистів»

6 вересня 2019 року
ННВЦ "Охорона природних ресурсів та реформування земельних відносин"

 Зміни до рішення Кваліфікаційної комісії від 20.02.2013 № 3 «Вимоги до програми підвищення кваліфікації сертифікованих інженерів-геодезистів»
(Із змінами, що внесені рішенням КК
№ 9 від 31 серпня 2016
№ 11 від 27 жовтня 2016
№ 5 від 25 травня 2017
№ 11 від 29 листопада 2018
№ 7 від 25 липня 2019)
     Підсумковий контроль знань
 Підсумковим контролем знань слухачів курсу підвищення кваліфікації сертифікованих інженерів-геодезистів є іспит – процедура, під час проведення якої підтверджуються професійна компетентність інженера-геодезиста, його рівень кваліфікації і знань як виконавця робіт із геодезії.
 Іспит проводиться у два етапи: тестування та співбесіда. До тестових завдань включено 50 питань за тематикою програми підвищення кваліфікації із чотирма варіантами відповіді на кожне, один з яких є правильним. Тестові завдання готуються не менш ніж у трьох варіантах.  Підготовку та проведення тестових завдань забезпечує навчальний заклад. Перелік питань до підсумкового контролю знань – іспиту, який проводиться навчальними вузами з метою підвищення кваліфікації сертифікованих інженерів-геодезистів затверджується Кваліфікаційною комісією.
 Після закінчення тестування проводиться усна частина іспиту – співбесіда.
 Слухач курсу підвищення кваліфікації сертифікованих інженерів-геодезистів допускається до співбесіди у разі, якщо кількість обраних ним правильних відповідей становить не менше ніж 60%. Особа, кількість обраних правильних відповідей якою не досягає 60%, не допускається до співбесіди та вважається такою, що не склала іспит.
 Слухач курсу підвищення кваліфікації сертифікованих інженерів-геодезистів вважається таким, що успішно підвищив кваліфікацію і має право на видачу свідоцтва про підвищення кваліфікації, якщо кількість обраних ним правильних відповідей становить не менше ніж 60% та за умови проходження співбесіди.
 За результатами підсумкового контролю знань (тестування та співбесіди) складається протокол, який підписується членами Кваліфікаційної комісії, які були залученні навчальним закладом до проведення підсумкового контролю знань – іспиту, та надсилається навчальним закладом до Кваліфікаційної комісії для прийняття рішення про видачу свідоцтв про підвищення кваліфікації.

*Інформація взята з офіційного сайту Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру (за посиланням).

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook