Біотехнологи та екологи продемонстрували готовність до прийому абітурієнтів

25 червня 2019 року
     Нарада з планування на липень пройшла на базі факультету захисту рослин, біотехнологій та екології.

     Керівники структурних підрозділів і служб двері ознайомилися з матеріально-технічною базою кафедр: побували в лекційних, викладацьких, лаборантських і, звісно, лабораторіях. Зокрема, відвідали навчальну лабораторію-музей ентомології та прозоології, навчально-науково-виробничу лабораторію екологічної експертизи та паспортизації територій і підприємств, лабораторії біосенсорики, біотехнології та клітинної інженерії, біохімії рослин, сільськогосподарської фітопатології, інтегрованого захисту та карантину рослин і багато інших.

 

 

     Підбиваючи підсумки огляду, перший проректор Ігор Ібатуллін відзначив позитивні зміни, які відбуваються на факультеті, та наголосив: традиція відвідувати факультети та ННІ, бувати в аудиторіях і лабораторіях, бачити на власні очі, чим живуть кафедри і деканати дає можливість поглянути на власний стиль роботи з боку та, відповідно, стимулює до поліпшення її якості.

 

     Декан Микола Доля поінформував про стан справ на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології. Він спинився на переліку спеціальностей, за якими ведеться підготовка бакалаврів і магістрів, кадровому забезпечені, фундаментальних і прикладних наукових дослідження. До останніх широко залучені студенти, що, можливо, теж вплинуло на найкращий результат по університету, який показали цьогоріч екологи на Всеукраїнських студентських олімпіадах. Керівник факультету також відмітив, що з усіх позицій, які сьогодні розглядалися, колектив ще має резерв і потенціал, який потрібно розкрити.

 

 

     Говорячи про план роботи на липень, проректор з навчальної виховної роботи Сергій Кваша розпочав з випусків, які триватимуть ще тиждень, а, відповідно, і видачі дипломів. Головним же для колективу в липні стане успішний хід вступної кампанії. Щодо студмістечка: тут основним лишаються ремонти та підготовка кімнат до нового навчального року. До яких додається ще й підготовка приміщень, де розташовуватимуться дільниці для голосування на позачергових парламентських виборах, що заплановані на 21 липня. А також навів результати готовності кафедр до нового навчального року.

 

 

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко повідомив про перебіг ремонтних робіт по університету. Зокрема, роботи у 4-му гуртожитки мають завершитися у липні – і він буде одним з кращих. Триває заміна теплопунктів: у кампусі цей процес завершиться до початку нового начального року.

 

     Про план роботи служб проректора з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку, очікувані надходження з оплати за навчання інформував т.в.о. проректора Олександр Лабенко.

 

     З інформацією про набір на навчання на кафедру військової підготовки доповів її завідувач Анатолій Есаулов. А начальник відділу пожежної безпеки В. Матросов інформував про стан справ з цього питання по гуртожитках і корпусах напередодні очікуваної перевірки: деканам факультетів і директорам ННІ вказано на необхідність тримати його на контролі.

 

     Ігор Ібатуллін спинився на підготовці якісних наукових проєктів (вже має маємо 23 проєкти на 23 млн грн) і необхідності цю роботу продовжувати, прийомі до аспірантури тощо. Перший проектор також озвучив стан справ у науково-дослідних господарствах, де днями приступають до збору зернових, говорив про необхідність наведення ладу зі збереження прекурсорів, створення спільної змістом екологічної лабораторії, що працюватиме на Київ і область тощо.

 

Ірина Білоус
 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook