Випускники економічного факультету НУБіП отримали путівку в життя

22 червня 2019 року
     21 червня в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбулось урочисте вручення дипломів випускникам-бакалаврам. Дипломи вручили 201 випускнику-бакалавру економічного факультету. Зокрема, за спеціальністю «Економіка підприємства» 47 випускників, «Фінансів і кредиту» – 65 випускників, «Обліку і аудиту» – 89 випускників. Чотирнадцять з них – отримали дипломи з відзнакою.

     Випускників прийшли привітати найдорожчі люди – батьки, рідні, друзі, наставники, викладачі. З вітальними словами до них звернувся проректор з навчальної і виховної роботи університету, доктор економічних наук, професор, академік Національної академії аграрних наук Сергій Кваша, декан економічного факультету, доктор економічних наук, професор Анатолій Діброва, директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку, кандидат психологічних наук, доцент Геннадій Ржевський.

     Випускників також привітали завідувачі випускових кафедр: фінансів – доктор економічних наук, професор Надія Давиденко, статистики та економічного аналізу – доктор економічних наук, професор Інна Лазаришина; економіки підприємства ім. проф. І.Н. Романенка – доктор економічних наук, професор Світлана Рогач.

     Декан Анатолій Діброва відзначив окремих випускників подяками та грамотами за номінаціями, а студенти економічного факультету разом з випускниками подарували справжнє свято. Студенти економічного факультету Аліна Васюченко, Валентин Жуль, а також танцювальний ансамбль факультету привітали всіх музичними подарунками та творчим виступом.

     З вітальним словом від кураторів виступила доцент кафедри обліку та оподаткування, кандидат економічних наук Тамара Гуренко, а від батьків – Надія Єрохіна.
     З вітальним словом від випускників виступила староста 3 СТ курсу 8 групи Євгенія Кожемяко.
     І от настав найочікуваніший момент сьогоднішнього свята урочисте вручення дипломів.

     Ну от і подолано ще одну сходинку у Вашому житті. Але згадка про ці роки назавжди залишиться у ваших серцях та фотоальбомах.

Ми вітаємо наших бакалаврів та запрошуємо до магістратури!

Віталій Нагорний,
заступник декана економічного факультету

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook