Студенти НУБіП взяли участь в міжнародному гуманітарно-економічному форумі Ukrainian ID

19 червня 2019 року
м. Канів

 Восьмого червня на землі видатного українського поета Тараса Шевченка, у місті Канів проходив міжнародний економіко-гуманітарний форум покликаний стати найвпливовішою незалежною міжнародною діалоговою платформою Східної Європи – «UKRAINIAN ID».

    Головна мета Форуму – створити ефективний простір комунікації у сферах гуманітарних та економічних наук для напрацювання глобального стратегічного курсу на майбутнє, що починається сьогодні.
     Форум об'єднує у собі також різні мистецькі заходи, один із них – це традиційний благодійний фестиваль сучасної музики, поезії та арту на березі Дніпра – Sheva Fest. На фестивалі виступив дворазовий володар премії GRAMMY, народний артист України Анатолій Кочера, відомі художники, зірки української естради, а також студенти НУБіП України, учасники студії естрадного співу VoytVoice – Владислав Крупський та студент ННІ лісового та садово-паркового господарстваМикола Кучерявий.
     Це велика честь виступати на одній сцені із двадцяткою кращих митців нашої держави. Відкрив арт марафон своїм співом Владислав, а Микола, підхоплюючи мистецьку хвилю, разом із найкращими поетами України, читав свою поезію у арт галереї Червоне Чорне.
  
     Виступи митців були благодійними і спрямовані на завершення будівництва Шевченківського культурного центру.
     Бажаємо процвітання таким культурним проектам, які піднімають найважливіші питання стратегії розбудови нашої країни, залучаючи до цього найталановитішу молодь!!!

Ірина Войтюк,
доцент кафедри культурології
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook