Животівська Ірина з Київщини: впевнена, в НУБіП України я отримаю якісну освіту, адже це один з найкращих університетів України

18 червня 2019 року
  • Розкажіть, будь ласка, про себе…

     — Мене звати Животівська Ірина, мені 16 років і навчаюся я в одинадцятому класі П’ятигірської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Тетіївського району Київської області. Беру активну участь у житті школи: всі культурно-масові і наукові заходи не проходять без моєї участі. Серед друзів і однокласників користуюся авторитетом.

  • Яку спеціальність ви обираєте і чому?

    — У наш час питаннями екології переймається весь світ, тому саме ця спеціальність є актуальною і трендовою та дає змогу реалізувати себе як фахівця у галузі охорони, збереження навколишнього природного середовища та збалансованого природокористування.

  • Чому ви обрали саме НУБіП України?

     — Планувала я вступ до університету ретельно та заздалегідь, ще з дев’ятого класу я чітко вирішила, що піду навчатися у вищий навчальний заклад, тоді, як мої однолітки вирішували, який коледж обрати і куди легше вступити. В десятому класі нас залишилось восьмеро, саме це дало змогу більш ретельно підготуватися до екзаменів.

     В інтернет ресурсах я чимало бачила красивих та популярних вузів, але, прочитавши декілька коментарів та поспілкувавшись з студентами, я зрозуміла, що свій вибір треба зупинити саме на НУБіП України, так як моя старша сестра Юлія обрала цей вуз для здобуття вищої освіти і розповіла мені про студентське життя: зручне розташування корпусів та гуртожитків, привітні та освічені педагоги, а головне якісна освіта.

     Я неодноразово була на дні відкритих дверей, познайомившись з факультетом захисту рослин, біотехнологій і екології, а саме з кафедрою екології агросфери та екологічного контролю та з заступником декана факультету Рибалко Юлією Володимирівною, яка ознайомила з ТОПовими позиціями університету і спеціальності, детально розповіла про переваги обраної професії, перспективи у майбутньому, і з кожним її словом я все більше впевнювалась, що я роблю правильний вибір. З дитинства я хотіла пов’язати своє життя з військовою службою, але сучасний стан навколишнього середовища моєї країни потребує більшого захисту, тому саме в НУБіП України можна вдало поєднати основне навчання з навчанням на військовій кафедрі, де я зможу здобути звання лейтенанта, яке дасть мені переваги у майбутньому працевлаштуванні.

     Я впевнена, в НУБіП України я отримаю якісну освіту, адже це один з найкращих університетів України!

Юлія Рибалко,
заступник декана
факультету захисту рослин, біотехнологій та екології

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook