Майбутні журналісти зустрілись із головним редактором інтернет видання AgroPortal.ua

24 травня 2019 року

      Кожен весняний день гуманітарно-педагогічний факультет НУБіП України проводить із користю, і сьогоднішній не виняток. Практика наближається, другий курс вже на носі, тож потрібно запасатись інформацією. Студентам спеціальностей "Журналістика" та "Міжнародні відносини" надали змогу почути про проект AgroPortal.ua безпосередньо від його керівника, відомого у аграрних колах журналіста – Алли Стрижеус.

     Зустріч дала можливість дізнатись багато нової інформації як у сфері сучасних медіа, так і, зокрема, у медіа, що висвітлюють розвиток агропромислового комплексу України. Алла Стрижеусрозповіла про те, що потрібно читати журналістам, як влаштуватись студентам-журналістам на роботу та навіть дала настанови з приводу того, як обрати напрямок в улюбленій справі. Студенти тепер точно знають, як розкрутити власний інформаційний сайт і які якості потрібні журналісту, аби працювати у команді AgroPortal.ua.

     Студентка 1 курсу спеціальності "Журналістика" Федорчук Тетяна зацікавилась питанням – "як шукати контакти із джерелами інформації, як налагодити з ними зв'язок?". Наша гостя відповіла, що на сайтах мають бути всі контакти, тож потрібно писати на пряму і навіть якщо Ви не отримали потрібну інформацію, не зупиняйтесь на розпочатому. Користуючись моментом, майбутній журналіст Надарая Костянтин запитав: "чому ж аудиторія обирає саме проект AgroPortal.ua, адже є багато інших сайтів аграрного спрямування?". Алла Стрижеус в свою чергу відповіла, що вони ніколи не подавали неправдиву і неперевірену інформацію і саме через те люди не сумніваються у компетентності їх команди і, відповідно, мають більше причин, щоб довіряти саме їм.

Олена Бойко, 
студентка 1-го курсу спеціальності «Журналістика»
гуманітарно-педагогічного факультету 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook