Микола Водніцький – призер II етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Управління спортивно-оздоровчою діяльністю»

5 травня 2019 року
    На базі Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності «Управління спортивно-оздоровчою діяльністю».

     Конкурс проводився у два етапи: перший – заочний (рецензування студентських наукових робіт), другий – очний (підсумкова науково-практична конференція щодо захисту робіт). На розгляд галузевій конкурсній комісії було надіслано 61 студентську наукову роботу від 87 авторів. До участі в підсумковій науково-практичній конференції галузева конкурсна комісія допустила 19 кращих робіт.

     НУБіП України представляв Микола Водніцький, студент магістратури заочної форми навчання освітньої програми «Дорадництво» з темою «Активний туризм як альтернативний напрямок проведення уікенду» (науковий керівник в.о. завідувача кафедри аграрного консалтингу і туризму ННІ післядипломної освіти, к.е.н., доцент Ірина Кудінова).
     Прилюдний захист студентських конкурсних робіт проходив у дружній атмосфері, учасники з різних університетів України активно брали участь в дискусії. Микола Водніцький гідно представив результати досліджень, достойно відповів на всі питання. В процесі представлення результатів наукової роботи демонстрував креативний підхід до подачі інформації, що стало причиною активної зацікавленості аудиторії та, як наслідок, якісної дискусії – як інструменту ефективної передачі інформації, що дало змогу тримати контакт з аудиторією та відповісти на всі запитання, які виникли в ході доповіді, а їх було багато як із сторони членів галузевої комісії, так і слухачів та доповідачів, що підкреслює актуальність наукової роботи та її інноваційність.

     Микола Водніцький був нагороджений дипломом III ступеня за перемогу у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Управління спортивно-оздоровчою діяльністю» у 2018-2019 навчальному році, а його науковий керівник Ірина Кудінова відзначена Грамотою за керівництво науковою роботою переможця II туру.

     Вітаємо переможця конкурсу Миколу Водніцького та його наукового керівника, доцента Ірину Кудінову з цим успіхом і бажаємо Миколі успіхів на шляху до самореалізації і професійного визнання, а керівнику творчої наснаги та талановитих студентів.

Вікторія Самсонова,
доцент кафедри аграрного консалтингу і туризму


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook