Ректор Станіслав Ніколаєнко підписав угоду про подвійні дипломи магістра з Вищою школою сільського господарства і біоінженерії м. Ліль (ISA Lille)

3 травня 2019 року
     Програми подвійних дипломів є визнанням університету на міжнародній освітній мапі та шансом для студентів отримати диплом не лише НУБіП України, а також закордонних університетів.

     Однією з цілей стратегії розвитку університету є його інтернаціоналізація, в тому числі через збільшення кількості програм подвійних дипломів. Результатом більше ніж річних переговорів стало підписання ректором університету Станіславом Ніколаєнко угоди про подвійний диплом магістра з директором Вищою школою сільського господарства і біоінженерії м.Ліль Крістофом Фахоном, що мало місце 2 травня у м. Ліль (Франція).

     Програма спільних магістерських дипломів буде охоплювати наступні програми: Сільське господарство, Харчові технології, Навколишнє середовище та Економіка, Маркетинг і Менеджмент в аграрній сфері.
     Даний навчальний заклад відрізняється посеред інших французьких навчальних закладів вдалою комбінацією теоретичного навчання і практики в інноваційному середовищі. ISA Lille пропонує індивідуальний навчальний план, який включає в себе перевернуті класи і панельні дискусії, тематичні дослідження, групові проекти, навчальні поїздки по Франції і Європі, стажування, програми у співпраці з підприємствами, дослідницькі проекти, ко-дизайн і спільні інноваційні програми.

     ISA Lille готує своїх випускників до потреб транснаціонального бізнесу, враховуючи реалії міжнародних ринків. Випускники наділяються навички міжнародної комунікації завдяки іноземним студентам і викладачам з міжнародним досвідом. Одним з показників успішної підготовки магістрів ISA Lille є той факт, що рівень працевлаштування випускників за обраним фахом по закінченню університету становить 95%.

     В рамках робочого візиту ректор університету Станіслав Ніколаєнко та проректор Вадим Ткачук провели зустріч зі студентами НУБіП України, що в даний час навчаються за програмою обміну студентів ERASMUS+. В рамках зустрічі студенти розповіли про умови навчання та висловили побажання взяти участь в щойно підписаній програмі спільних дипломів.

Олександр Лабенко
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook