Ректорат. Приймаємо учасників ІІ етапу всеукраїнських студентських олімпіад з водних біоресурсів, хімії, екології, якості, стандартизації та сертифікації

15 квітня 2019 року
     15 квітня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Відкриваючи його, очільник університету акцентував увагу на завершальному етапі олімпіади для абітурієнтів, який пройшов у суботу. 457 учасників за його результатами отримають додаткові бали (до +20) до своїх сертифікатів ЗНО, а це добрі шанси на вступ за державним замовленням. Також на завершальному етапі навчання на підготовчих курсах, де ще більше 200 випускників шкіл поглиблено вивчають обрані предмети і готуються здавати ЗНО.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша доповів про підготовку до виборів голови Студентської організації, які відбудуться 17 квітня. А діючий очільник студентства університету Максим Паламарчук зазначив, що дебати претендентів – Олександра Павелка та Анастасії Долінської – пройдуть 16 квітня. Також цього тижня відбудуться ІІ етапи Всеукраїнських студентських олімпіад з водних біоресурсів, хімії, екології, якості, стандартизації та сертифікації.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук проінформував про результати участь в контактному семінарі програми ERASMUS, який проходив минулого тижня в Варшаві, Польща. Україна отримала додаткове фінансування на організації академічних обмінів і важливо актуалізувати домовленості з університетами-партнерами та започаткувати нову співпрацю.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін традиційно проінформував про перебіг державних закупівель та посівної кампанії в НДГ.

 

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – проаналізувати результати олімпіади для вступників, провести ІІ етап Всеукраїнських студентських олімпіад, для яких НУБіП визначений базовим закладом, узагальнити пропозиції з оновлення навчального обладнання і лабораторного устаткування, активізувати курси іноземної мови для студентів, сформувати остаточні пропозиції щодо внесення змін до Закону України «Про вищу освіту».

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook