19 лютого 2019 року відбулося засідання Науково-технічної вченої ради Науково-дослідного інституту здоров’я тварин

21 березня 2019, 15:30

Згідно порядку денного, до якого не було внесено ніяких змін та доповнень, розглядали 3 питання, а також «різне».

Питання №1 – розгляд дисертаційної роботи Малімон Зої Василівни, здобувача Інституту ветеринарної медицини НААН України, на тему «Ветеринарно-санітарна експертиза замороженої риби, імпортованої в Україну, за мікробіологічними показниками та залишковими кількостями антибактеріальних препаратів», поданої на здобуття ступеня кандидата ветеринарних наук за спеціальністю 16.00.09 «Ветеринарно-санітарна експертиза». Головував на засіданні професор Засєкін Д. А.


Результати дисертаційної роботи доповідає здобувач Малимон З. В.

Питання задавали проф. Сорока Н. М., доц. Вальчук О. А., проф. Мазур Т. В., проф. Духницький В. Б., проф. Мазуркевич А. Й., проф. Ткачук С. А., проф. Малюк М. О., проф. Засєкін Д. А. Після цього виступили науковий керівник проф. Кухтін М. Д. та рецензенти: проф. Якубчак О. М. та доц. Мельник М. В.


Виступає науковий керівник, проф. Кухтин М. Д.

Виступає рецензент, проф. Якубчак О. М.

У обговоренні взяли участь проф. Карповський В. І., проф.. Мельник О. П., проф. Сорока Н. М., проф. Малюк М. О., проф. Духницький В. Б., проф. Мазуркевич А. Й., проф. Засєкін Д. А. У виступах рецензентів та учасників дискусії було подано дві пропозиції: скорегувати назву дисертації в робочому порядку та рекомендувати дисертаційну роботу Малімон З. В. до розгляду в спеціалізованій вченій раді, за обидві було проголосовано «за» одноголосно.

Питання №2 – розгляд дисертаційної роботи Сисюк Юлії Олександрівни, аспіранта кафедри біохімії і фізіології ім. акад. М. В. Гулого, на тему «Кортикальна регуляція антиоксидантної системи в організмі корів», поданої на здобуття ступеня кандидата ветеринарних наук за спеціальністю 03.00.13 «Фізіологія людини і тварин». Головував на засіданні професор Засєкін Д. А.


Результати дисертаційної роботи доповідає здобувач Сисюк Ю. О.

Питання задавали проф. Малюк М. О., проф. Якубчак О. М., доц. Вальчук О. А., проф. Сорока Н. М., проф. Духницький В. Б., проф. Мазуркевич А. Й., доц. Данчук В. О. Після цього виступили науковий керівник проф. Карповський В. І. та рецензенти: проф. Трокоз В. О. та доц. Костенко В. М.


Виступає науковий керівник, проф. Карповський В. І.

Виступає рецензент, проф. Трокоз В. О.

У обговоренні взяли участь проф. Духницький В. Б., проф. Сорока Н. М., проф. Ткачук С. А., проф. Грищенко В. А., проф. Томчук В. А., доц. Данчук О. В., проф. Засєкін Д. А. У виступах рецензентів та учасників дискусії було подано дві пропозиції: скорегувати назву дисертації в робочому порядку та рекомендувати дисертаційну роботу Сисюк Ю. О. до розгляду в спеціалізованій вченій раді, за обидві було проголосовано «за» одноголосно.

Питання №3 – про наукове наповнення та випуск журналу «Український часопис ветеринарних наук» – доповідь проф. Грищенко В. А., проф. Засєкіна Д. А. Було висвітлено вимоги до подачі матеріалів в журнал та перспективи подальшого розвитку даного видання.


Доповідь про наукове наповнення та випуск журналу «Український часопис ветеринарних наук» виголошує проф. Грищенко В. А.

У розділі «Різне» було розглянуто низку поточних питань, які стосувалися відкриття ініціативних тематик, зміни назв дисертаційних робіт, затвердження науково-методичних рекомендацій та монографій.

Cердюков Я. К., заступник директора
НДІ здоров’я тварин з питань студентської наукової роботи

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook