В Університеті триває оцінювання залишкових знань студентів випускного 4 курсу бакалаврів!

7 березня 2019 року
     5 та 6 квітня до тестування, яке проходить в університеті на виконання наказу ректора від 26.02.2019 р. № 171 «Про електронне оцінювання залишкових знань студентів» згідно графіку приєднались студенти біотехнологи факультету захисту рослин, біотехнологій та екології та майбутні фахівці з автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження та економісти.

     42 студенти – біотехнологи завершили тестування із середнім результатом 71 бал, а оцінки окремих студентів коливаються у межах від 87 балів до 52 за 100-бальною шкалою. Серед кращих студентів 4 курсу напряму підготовки «Біотехнологія» варто відзначити Дмитра Варенко (87 балів), Ростислава Ярошенко (85 балів), Богдана Сіненко (84 бали), Крістіну Бакуновець (83 бали) та Андрія Мельніченка (83 бали). Загалом добрі результати при зрізі залишкових знань на тестуванні показали 14% студентів, а задовільні 71%.

     Наступними тестування проходили 13 бакалаврів випускного 4 курсу напряму підготовки «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» під керівництвом заступника директора ННІ Ігоря Болбота. Тестування завершилося із середнім результатом в 76 балів, а оцінки окремих студентів коливаються у межах від 100 до 48 балів за 100-бальною шкалою. Найкращий результат 100 балів отримав Андрій Москаленко, відмінні результати показали також Дмитро Макарчук (93 бали) та Владислав Яковенко (90 балів). Оцінки добре отримали 38% , а задовільно – 23% опитаних.

 

     6 березня завершили перевірку своїх знань 45 студентів економічного факультету напряму підготовки «Економіка підприємства». Відмінні результати з оцінкою 90 балів показали Андрій Гісем та Владислав Сахно. Серед кращих також необхідно назвати Михайла Маршалка (88 балів), Олександра Рекротюка (88 балів) та Дарію Безверху (87 балів), отримані студентами бали коливаються в межах від 90 до 33 за 100-бальною школою. Усього 58% студентів економістів показали добрий рівень знань, 16% склали тести на «задовільно», проте є незначна кількість студентів, яким необхідно покращити рівень знань до початку сесії.

 

     Організацію проведення тестування студентів своїх факультетів та ННІ координували декани факультетів Анатолій Діброва, Микола Доля та директор ННІ Володимир Козирський та їх заступники Петро Дрозд, Оксана Сикало, Віталій Нагорний, Леся Воляк, Ігор Болбот за присутності начальників відділів служби проректора з навчальної і виховної роботи Оксани Зазимко, Дмитра Мотринчука та Олега Єреська.

     Варто відзначити, що не зважаючи на подекуди пізню годину проведення тестування (5-6 пари) в позаурочний час згідно графіку, втома та розосередженість уваги у студентів не відчувалась!
     Зі слів студентів їх стимулювала інтрига щодо отриманого результату та злагоджена організація роботи деканатів факультетів та служби проректора з навчальної і виховної роботи.

Оксана Зазимко,
начальник навчального відділу


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook