Перші чемпіони України 2019 року у лавах спортсменів НУБіП України

26 лютого 2019 року
с. Реутенці, Кролевецький район, Сумська область

22-24 лютого 2019 року в Сумській області пройшов командний чемпіонат України зі спортивного орієнтування на лижах серед дорослих, ветеранів. У змаганнях серед жіночої еліти золоту, срібну і бронзову медалі на різних дистанціях завоювала Олександра Пархоменко, аспірантка гуманітарно-педагогічного факультету, асистент кафедри комп’ютерних наук НУБіП України. У змаганнях серед ветеранів в групі чоловіків 50 років і старше три золоті медалі виборов В’ячеслав Пархоменко, старший викладач кафедри фізичного виховання гуманітарно-педагогічного факультету.

     Участь у чемпіонаті взяли 224 спортсмени з 11 областей України і міста Києва. Змагання проходили у лісових масивах навколо Реутенського аграрного коледжу Кролевецького району Сумської області. Зайнявши 1 місце в естафеті в складі збірної команди міста Києва і 2 місце на довгій дистанції в заданому напрямку Олександра підтвердила норматив майстра спорту України зі спортивного орієнтування.

    Старт першого етапу трьохетапних  естафетних змагань серед чоловічих і жіночих команд:

 

     Успішним виступам в цьому зимовому сезоні сприяла відмінні підготовка наших спортсменів і засніжена зима цього року в Києві. За грудень – лютий в Києві проведено 6 стартів чемпіонату Києва з орієнтування на лижах на різних дистанціях в яких наші спортсмени приймали участь і ставали переможцями та призерами.

     Бажаємо нашим найсильнішим спортсменам секції спортивного орієнтування подальших успішних стартів на літніх змаганнях.

     А усіх студентів, бажаючих спробувати власні сили в орієнтування на місцевості, запрошуємо на відкриті змагання зі спортивного орієнтування на дистанції за вибором, які відбудуться в НУБіП України 9 березня 2019 року, з нагоди свята 8 березня. Старт і фініш змагань біля навчального корпусу №9 (спортивного корпусу). З інформацією про змагання можна ознайомитись на кафедрі фізичного виховання у В’ячеслава Пархоменка або на сайті федерації спортивного орієнтування міста Києва: http://kiev-orient.at.ua/ .  Участь студентів НУБіП України у відкритих змаганнях – без сплати заявочного внеску. Решта студентів можуть подолати цю дистанцію під час навчальних занять з фізичного виховання у березні - квітні місяці.

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання

гуманітарно-педагогічного факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook