IX науково-практичний семінар «Сучасне кролівництво. Інновації. Технології. Практичний досвід»

21 лютого 2020 року
Agro Animal Show 2019
Вже традиційним в дні проведення виставок «Зернові Технології», Agro Animals Show та «Фрукти. Овочі. Логістика» став 7-й науково-практичний семінар на тему «Сучасне кролівництво. Інновації. Технології. Практичний досвід». Доцент кафедри Уманець Р.М. разом з кураторською групою студентів 1 групи 2 курсу скороченного терміну внавчання завітали на захід.
Розпочав семінар директор з розвитку ТОВ «БІОТЕСТЛАБ» - Собко А.Ю. розповівши про історію розвитку, досягнень та технологій за 30 років існування лабораторії.
Консультант напрямку кролівництва ТОВ «Ветеко» - Александрова А.О., розкрила важливе тематичне питання в кролівництві стосовно профілактики та лікування кролів у присадибних господарствах від народження до забою. Не менш цікавою та корисною для великої кількості присутніх стала інформація про різні інфекційні захворювання та фактори відтворення кролів.
 
Про запобігання загибелі кролів, ефективною дезинфекцією та етапами її проведення ознайомив регіональний директор ТОВ «Ветеко» Чичикало В.І.

Завершив семінар науковий співробітник ТОВ «БІОТЕСТЛАБ» Білоконь В.І. з доповіддю про захист кролів від циркулюючих штамів ГБК-2 за допомогою інноваційної вакцини Лапімун Гем-2. 

Уманець Руслана Миколаївна,

доцент кафедри технологій у птахівництві,

свинарстві та вівчарстві

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook