Центр франкофонної освіти і культури: співпраця з Посольством Франції в Україні й Франко-українською торгово-промисловою палатою продовжується

18 лютого 2019, 15:17

30 січня 2018 року з ініціативи Центру франкофонної освіти і культури при гуманітарно-педагогічному факультеті та ННЦ міжнародної діяльності в університеті пройшла зустріч представників Франко-української торгово-промислової палати і керівників французьких підприємств.

  На адресу Центру франкофонної освіти і культури надійшли листи подяки за організовану зустріч, яка має стати підґрунтям для розширення співпраці французьких підприємств і Національного університету біоресурсів і природокористування України, зокрема, щодо проведення практики студентів НУБіП та їхнього подальшого працевлаштування.
Один із листів надіслав Ніколя Перрен, радник з питань сільського господарства Посольства Франції в Україні.

 

   Дякуємо всій команді НУБіП за якість зустрічі, зацікавленість та актуальність презентації та обмінів.
Ми зробимо все можливе для того, щоб цей візит привів до конкретних подальших дій щодо співпраці з французькими компаніями.


Ніколя Перрен,
радник з питань сільського господарства Посольства Франції в Україні

  Ще один лист подяки надійшов від директора Франко-української торгово-промислової палати Марі Брюан. Він містить також деякі конкретні питання щодо залучення до співпраці тих французьких компаній, які ще не мають інформації про НУБіП.

Хочу подякувати всьому керівництву НУБіП за Ваш гостинний прийом нашої делегації. Наші компанії побачили широкий спектр можливої співпраці з Вашим університетом. І я впевнена, що цей візит є лише першим кроком до більш плідної франко-української співпраці.
Під час наступного засідання аграрного комітету нашої палати з Ніколя Перреном, ми хотіли би ще раз поширити інформацію щодо нашого візиту до Вашого закладу. Чи можливо б використати презентацію пана Ректора саме для тих підприємств, які не змогли бути присутніми?
Також Франко-українська торгово-промислова палата організовує в суботу 20 квітня в Українському Домі Ярмарок вакансій для студентів та випускників (стажування та робочі місця), де будуть представлені багато компаній з агропромислового сектору. Я сконтактую з Вами, а також з особами, що відповідають за стажування / працевлаштування у Вашому університеті, щоб надати більше інформації щодо цього заходу.

З повагою
Марі Брюан,
директор Франко-української торгово-промислової палати

  Сподіваємось на реалізацію усіх задумів і планів та розширення співпраці з представниками французьких компаній, завдяки чому наші студенти отримають шанси ознайомитись на практиці з передовими технологіями аграрного виробництва і знайти для себе хороше місце працевлаштування після завершення навчання.


Наталія Рудницька,
завідувач Центру франкофонної освіти і культури,
старший викладач кафедри іноземної філології і перекладу

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook