Виїзне практичне заняття на базі підприємства «Ашан Україна»

12 лютого 2019 року
12 лютого 2019 року  студенти відділення підприємництва  та інформаційних технологій групи 204-М і слухачі факультативу «Основи товарознавства та безпеки харчових продуктів» студенти групи 205-Т і 110-Т разом з викладачами фахових дисциплін Вінник І.В., Ковтун О.П. відвідали «Ашан Україна», що знаходиться у м. Києві.
Студенти ознайомилися з історією розвитку підприємства, його структурою, маркетинговою стратегією, фірмовим стилем підприємства, власними торговельними марками, системою управління, особливостями підбору персоналу та внутрішніми вимогами до персоналу.
Під час екскурсії студентам було представлено підходи до організації діяльності гіпермаркету та основні принципи комунікаційної політики підприємства.
Студенти мали змогу на власні очі побачити, як працюють менеджери відділу закупівель, ознайомитися з унікальною системою контролю сектору кас, побачити технологічний процес м’ясного цеху – від отримання товару – до прилавка, відвідати пекарню та цех кондитерських виробів, а також отримати відповіді на всі питання, що їх цікавили.
Сьогодні торговельна мережа «Ашан» працює під гаслом «Змінюємо життя за новими принципами роботи – довіра, партнерство, розвиток». Названі цінності об’єднують відважних комерсантів, професіоналів своєї справи, спеціалістів різноманітних сфер діяльності, які можуть розвиватися завдяки проявленню індивідуальної ініціативи, вмінню приймати рішення.
Наприкінці екскурсії студентам було презентовано можливості професійної реалізації в мережі гіпермаркетів «Ашан».
Адміністрація, студенти та викладачі коледжу щиро вдячні Людмилі Камінській – менеджеру по роботі з персоналом та Олександру Романченку – менеджеру по роботі з клієнтами, випускнику Ірпінського економічного коледжу 2003 року за проведення цікавої пізнавальної екскурсії.
У ході заходу було окреслено напрями подальшої співпраці коледжу та підприємства «Ашан Україна» щодо проходження студентами виробничої практики та участі у майстер-класах на базі гіпермаркету.
 
 
 
І.В. Вінник, О.П. Ковтун
викладачі циклової комісії маркетингу і торгівлі
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook