НУБіП України - прекрасний вибір, вважає Бруслік Артур

26 січня 2019 року

Я, Бруслік Артур, народився в с. Жовтому, П’ятихатського району, Дніпропетровської області. До 5 класу навчався в Жовтянській середній школі, з 6 класу навчався в Олександрійській гімназії імені Т. Г. Шевченка. З 7 класу почав цікавитися багатоборством, що значно вплинуло на мій фізичний та духовний розвиток. Після випуску з гімназії вирішив здобувати вищу освіту задля майбутної перспективи гарного працевлаштування та подальшого розвитку. 

Після довгих місяців пошуку обрав для себе спеціальність «Міжнародні відносини». Мій вибір випав на цю спеціальність через те, що мені завжди було цікаво дізнаватись про відносини між державами, особливості міжнародної політики тощо. Обрав я НУБіП України зовсім випадково і дуже вдало. Я просто ставив у пріоритети всі київські заклади вищої освіти з 4 рівнем акредитації. Згодом, ознайомившись зі своїм теперішнім університетом ближче, мені дуже сподобалось близьке розташування корпусів та рейтинг цього університету в Україні. Також мені була важлива наявність військової кафедри та спортивних секцій. 

Остаточно я зробив свій вибір коли мені зателефонували і сказали, що чекають мене з документами. Я зрозумів, що зволікати вже не можна і що це мій шанс. Крім навчання зараз я активно займаюсь спортом та цікавлюсь різними моделями техніки будь-якого спрямування та призначення. Займаюсь самоосвітою. 

В майбутньому мрію мати власну справу в галузі купівлі/продажу акцій різних компаній, стати висококваліфікованим дипломатом, згодом стати депутатом Верховної Ради України та навести лад в нашій державі. Загалом НУБіП України справив на мене дуже хороше враження саме через відповідальне та зразкове відношення людей до всього, що відбувається в університеті. Що вже й говорити про загалом хороший стан корпусів та гуртожитків. Я люблю цей університет і я дякую долі, що навчаюсь у НУБіП України.

 
Записав Сергій Асатуров, 
куратор групи, доцент кафедри 
міжнародних відносин і суспільних наук
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook