В самостійне життя вирушили майбутні менеджери

25 січня 2019 року

Теплим, не зважаючи на міцний мороз, був день 25 січня в коледжі. В День студентів відбулося урочисте свято випуску спеціальності "Організація виробництва". Дипломи молодшого спеціаліста та атестати про повну загальну середню освіту отримали 13 випускників. Астратян Софія та Бойченко Анастасія одержали дипломи з відзнакою. 10 випускників нагороджені Грамотами за відмінні успіхи в навчанні, активну участь у громадському житті та спортивно-масовій роботі коледжу.

 

 

  

З вітальним словом до випускників звернулися директор коледжу Гордієнко Ольга Василівна, заступник голови Бобровицької районної ради Ткаченко Андрій Леонідович, начальник гуманітарного відділу Бобровицької районної адміністрації Герасименко Марія Петрівна.

  

  

У відповідь на привітання студенти подякували керівництву коледжу, викладачам та батькам за створені умови для навчання, за можливість провести цікаве, насичене життя із однокурсниками, здобути міцні знання для практичної діяльності.

Теплі, задушевні слова подяки колективу коледжу від імені батьків прозвучали з вуст мами випускниці Романенко Антоніни – Тетяни Миколаївни. З напутнім словом до випускників звернулась куратор групи Науменко Ольга Миколаївна.

Навчання в коледжі закінчено. Але ми віримо, що отриманий випускниками диплом молодшого спеціаліста – це лише сходинка до досягнення життєвих цілей, крок до визначення пріоритетів, формування особистостей та фахівців. Нехай щастить вам, дорогі друзі!

 Шаповал Наталія Олексіївна, заступник директора з виховної роботи

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook