Призер шкільних конкурсів Анна Суворова обирає факультет ветеринарної медицини і фах лікаря ветеринарної медицини

21 січня 2019 року
     Київська школярка Анна Суворова цього року закінчує школу і вже обрала майбутній фах – лікаря ветеринарної медицини, здобути який хоче у НУБіП.  
  • То чому ж НУБіП України? 

     – Закінчую школу і пора обирати університет. В інтернеті інформації про НУБіП України достатньо і я уважно стежу за подіями на його офіційному сайті. Дізналася, що виш входить у десятку найкращих університетів України, а у Києві – в трійку. А ще – це особливе місце для моєї сім’ї. Тут навчалась моя мама – Ірина Роговська, батько – Володимир Суворов і бабуся – Людмила Роговська. Вони підтримують мою думку, що НУБіП України – найкращий університет для здобуття вищої освіти і самореалізації.

  • Чому вирішила здобувати вищу освіту і яку спеціальність обрала?

     – Заклад вищої освіти не тільки вчить певній професії, а й виховує людину з високим інтелектом, формує її як патріота України. Навіть з інформаційних джерел знаю, що в університеті є спеціальна кафедра культурології.
     Щодо спеціальності: мій батько має власну ветеринарну клініку дрібних тварин «Білий Клик», що знаходиться у Шевченківському районі Києва. Я дуже люблю тварин і з самого дитинства бачила як батьки їх лікували, тож хочу продовжувати цю справу. Обрала спеціальність «Ветеринарна медицина».

  • Які переваги НУБіП стали вирішальними у виборі закладу вищої освіти?

     – По-перше, нещодавно я відвідала факультет ветеринарної медицини і мені дозволили побувати на практичних заняттях та лекціях з дисципліни «Паразитологія». Я навіть не очікувала, що, порівняно зі школою, навчання проходить на такому високому рівні. Мене зустрів заступник декана Василь Данілов і провів екскурсію. Приємно вражена матеріально-технічною базою факультету, клінікою ННВ Клінічний центр «Ветмедсервіс» і особливо музеєм анатомії. По-друге, університет розташований у дуже мальовничому місці.

  • Чим захоплюєшся?

     – Вивчаю англійську і польську мови, уже сім років професійно займаюсь бальними танцями, люблю спорт і малювання. Знаю, що у НУБіП України на високому рівні поставлена культурно-масова робота, є гурток бальних танців і я обов’зково буду там займатись. Також займаюсь науковою роботою: брала участь у конференціях Малої академії наук, виступала на районних, міських та міжнародних шкільних конференціях. Зайняла на районних конференціях – 1-ше місце, міських – 2-ге, міжнародних – 3-тє. Тема моєї наукової роботи «Демодекоз».

  • Маєш мрію?

     – Вступити на факультет ветеринарної медицини і здобути фах лікар ветеринарної медицини та займатись улюбленою справою. Мрію реалізувати себе у суспільстві.

 

Розмову вів Василь Данілов


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook