Підвищення кваліфікації дорадників і експертів-дорадників on-line

3 грудня 2018 року

 

 

     В ННІ післядипломної освіти за організації кафедри агарного консалтингу і туризму пройшло чергове навчання – підвищення кваліфікації дорадників і експертів-дорадників. Цей раз воно проходило в системі on-line.

     Із вступним словом про роль сучасних освітніх програм і дорадчої діяльності, навчання відкрила Марія Кулаєць, директор Інституту.

     Слухачі, а це представники департаментів агропромислового розвитку облдержадміністрацій, дорадництва та освітяни з різних областей України, прослухали актуальні і змістовні лекції як про сучасний розвиток дорадництва в аграрному секторі України (Юрій Бакун, директор НАСДСУ), його міжнародні особливості (Тетяна Кальна-Дубінюк), так і про інформаційні технології в дорадчій діяльності (Михайло Швиденко), стан та перспективи технологічного розвитку в рослинництві (Світлана Каленська), ресурсоощадні технології захисту сільськогосподарських культур від комплексу шкідливих організмів (Микола Доля), податкова система в аграрній сфері України (Інна Долженко), сучасна енергетика (Валерій Горобець) та інші.

     Лектори, провідні вчені НУБіП України, відповіли на чисельні запитання слухачів з агровиробничої діяльності, надали їм необхідну інформацію щодо її розвитку. 
     В результаті навчання, задоволені і збагачені новими знаннями, слухачі отримали свідоцтва державного зразка про підвищення кваліфікації з дорадницва. Тепер їх чекає іспит для отримання кваліфікаційних свідоцтв дорадника або експерта-дорадника України.

Ірина Кудінова,
доцент кафедри аграрного консалтингу і туризму

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook