У НДГ «Великоснітинське» відзначили День працівника сільського господарства

16 листопада 2018 року

     Два дні тому керівництво Київської облдержадміністрації напередодні Дня працівника сільського господарства вітало кращих працівників аграрної галузі області. І серед них відзначило почесною грамотою за впровадження інноваційних технологій трудовий колектив НДГ «Великоснітинське» ім. О. Музиченка, внесок якого у загальнообласний зерновий коровай незаперечний.

     А зараз настала черга віншувати його працівників керівництву університету і самого господарства. Та і є за що! Цього року у «Великоснітинському» зібрали 8 тисяч тонн зернових (це плюс 1600 тонн до результату 2017 року) при урожайності 66 ц/га (приріст, порівняно з минулим роком, 10ц/га). Серед культур особливо варто виділити кукурудзу на зерно – рекордний урожай за останні 10 років склав 3 тисячі тонн. Це на третину більше, ніж в 2017 році.
     Якщо продовжувати порівняння, то з 2013 року валових збір зерна збільшився більш ніж удвічі, а урожайність зросла у 2,5 раза. А за десять місяців поточного року у НДГ «Великоснітинське» сільськогосподарської продукції вироблено на 15 мільйонів гривень більше, ніж на аналогічний період року минулого.

    Всі ці здобутки, вітаючи працівників господарства від імені ректора Станіслава Ніколаєнка із професійним святом, відмітили начальник відділу організаційної діяльності НДГ і навчально-виробничої практики Василь Туринський і директор благодійного фонду «Голосіївська ініціатива 2020» Євген Томін. Вони вручили почесні грамоти НУБіП оператору зерноочисних машин Петру Лобасу та слюсарю-ремонтнику Віктору Свинарчуку.

     Подяками і цінними подарунками голови Фастівської РДА відзначені бухгалтер Ольга Загоровська, механізатор Олександр Перунов і агроном Сергій Запольський.

     Керівник господарства Микола Журавель, вітаючи колег, поділився планами на майбутнє та вручив відзнаки: почесними грамотами і преміями відзначені колективи виробничих підрозділів «Великоснітинського», а також механізатор Олександр Шевчук, заступник директора Валентин Завадський, головний агроном Федір Воробей, водій Григорій Стецький, електрик Богдан Майстренко, головний інженер Олександр Марчук, будівельник Сергій Ткач та Микола Киричко, який працює у господарстві більше 40 років, та багато інших.

 

Валентин Обрамбальський


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook