ПОСТЕРНА КОНФЕРЕНЦІЯ МАГІСТРІВ ФАКУЛЬТЕТУ КОНСТРУЮВАННЯ ТА ДИЗАЙНУ, ЯКІ ЗДОБУВАЮ ОСВІТУ ЗА СПЕЦІАЛІЗАЦІЄЮ «ОБЛАДНАННЯ ЛІСОВОГО КОМПЛЕКСУ»

8 листопада 2018, 18:49

 
7 листопада 2018 року в 9 аудиторії 5 навчального корпусу 16 студентів магістратури 2-го року навчання факультету конструювання та дизайну, спеціалізації «Обладнання лісового комплексу» представили результати своїх досліджень на фінальному етапі підготовки магістерських робіт до захисту в форматі постерної конференції.
Оцінку рівня наукової та практичної підготовки магістрів, якості доповідей та публікацій проводила комісія у складі декана факультету Зіновія Ружила, заступника декана факультету з навчальної та виховної роботи Олега Маруса, доцента кафедри надійності техніки Андрія Новицького, старших викладачів кафедри Олександра Бистрого та Павла Попика.
На постерну конференцію завітав проректор з навчальної і виховної роботи, академік НААН, заслужений діяч науки і техніки УкраїниСергій Кваша. Сергій Миколайович звернув увагу магістрів на останні вимоги до написання, оформлення та перевірки магістерських робіт, акцентував увагу майбутніх випускників на подальшому працевлаштуванні.
Комісія звернула увагу магістрів на те, що значна частина представлених робіт мають елементи наукової новизни та практичну цінність для сучасного розвитку лісового комплексу України і можуть бути впроваджені на виробництві.
Тож, побажаємо майбутнім магістрам, які здобувають освіту за спеціалізацією «Обладнання лісового комплексу» успішного попереднього захисту магістерських робіт на кафедрах та при основному захисті перед екзаменаційною комісією.


Андрій Новицький, доцент кафедри надійності техніки  


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook