Гуманітарії гостинно зустріли майбутніх студентів ‒ випускників коледжів

26 жовтня 2018 року

     У гарний жовтневий день гуманітарно-педагогічний факультет укотре зустрічав абітурієнтів ‒ випускників коледжів, технікумів. Дубенський педагогічний коледж, Білоцерківський гуманітарно-педагогічний коледж, Бердичівський педагогічний коледж, Навчально-науковий центр професійно-технічної освіти НАПН України, Немішаївський агротехнічний коледж, Бережанський агротехнічний коледж, Київський професійно-педагогічний коледж імені Антона Макаренка, Березоворудський аграрний коледж, Грицівське вище професійне училище №38, Боярський коледж екології і природних ресурсів – ще неповний перелік наших гостей.

     Спілкування з майбутніми студентами традиційно розпочав декан факультету Василь Шинкарук. Урочистості заходу надали гімн та девіз гуманітарно-педагогічного факультету «Primusinterpares» ‒ перший серед рівних.

     Сьогоднішні учні коледжів, а завтра студенти, адже обирати є з чого: на факультеті широкий спектр спеціальностей: «Міжнародні відносини», «Журналістика», «Філологія», «Соціальна робота», «Освітні, педагогічні науки», «Професійна освіта», «Психологія», «Менеджмент. Управління персоналом» та «Менеджмент. Управління навчальним закладом». Правильно обрати спеціальність, факультет, університет ‒ вдалий старт у майбутнє.

     У своїй розповіді Василь Дмитрович закцентував увагу абітурієнтів на перевагах навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті Національного університету біоресурсів і природокористування України: програма «подвійний диплом» для спеціальностей «Соціальна робота», «Філологія», «Управління навчальним закладом», «Міжнародні відносини», «Психологія», безкоштовне стажування в Польщі, Німеччині, Китаї. Були присутні також завідувачі різних кафедр, професори та науковці, які достойно представили свої спеціальності та розповіли про привілеї навчання в нашому університеті. Декан Василь Шинкарук наголосив, що студенти нашого університету мають унікальні можливості й вивчення іноземних мов, адже в структурі факультету п’ять філологічних кафедр і центр вивчення іноземних мов та багато інших вважливих для майбутніх студентів аспектів. Мають студенти й сприятливі умови для розвитку своїх творчих здібностей, адже на кафедрі культурології функціонує чимала кількість колективів, де кожен студент знайде для себе, цікаве й корисне. А переглянутий ролик про факультет, який підготували студенти факультету, доповнив розповідь декана й пожвавив спілкування.

   З-поміж питань, що найбільше цікавили абітурієнтів, наявність військової кафедри, гуртожитки, можливості навчатися одночасно за двома спеціальностями на факультеті. На ці та інші запитання вони отримали змістовні та вичерпні відповіді.
      Відзначимо, що майбутніх студентів, які б хотіли дізнатися більше про гуманітарно-педагогічний факультет, про спеціальності було досить багато. Тому проведено дві зустрічі абітурієнтів, які відбулися і до зустрічі з ректором Станіславом Ніколаєнком, і після неї.

     На завершення декан побажав усім присутнім удачі, творчих злетів та успіхів у навчанні, зазначивши, що чекає їх у наступному році на святі першокурсників.

Світлана Харченко,
заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету,
Іванна Приходько, Олена Бойко,
студентки спеціальності «Журналістика»

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook