Кафедра педагогіки пишається своїми студентами

16 жовтня 2018 року

Ми щиро радіємо, що до нас на навчання приходить обдарована молодь, яка славить наш університет своїми здобудками, успіхами. Зокрема 6 студентів кафедри педагогіки взяли участь у концерті з нагоди Дня працівника освіти України, який відбувся для членів колективу НУБіП України.

На великій сцені універститету виступили в театральних постановках: студентка спеціальності "професійна освіта" 1 курсу Маргарита Гулян (в ролі Софії Федорівни Русової).

Студентка спеціальності "професійна освіта" 3 курсу Мар'яна Остяк, яка сольно виконала пісні українські попурі і останню - "Щастя добра і любові" з колегою Генюком Максимом.    

З вишуканою та яскравою хореграфічною композицією танцювальний колектив "Сузір'я Dance" на чолі зі студенткою спеціальності "Освітні педагогічні науки" Вікторією Пекаревою та членами цього колективу спеціальності "професійна освіта" - Литюк Адріаною, Гриник Христиною та Лошній Галиною круто виконали танець, який подарував публіці незабутні емоції та чудовий настрій.

Ми щиро вдячній нашій молоді за оригінальний подарунок з нагоди професійного свята. Щиро від душі бажаємо міцного здоровя, особистого щастя, успіхів у начанні, творчих звершень та перемог.

Сопівник Руслан Васильович
Литюк Адріана Павлівна

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook