80 студентів НУБіП України взяли участь у легкоатлетичному пробігу на 5 кілометрів по Хрещатику «Intersport Run UA»

10 вересня 2018, 21:05
м.Київ, Хрещатик

   Вже традиційно, на початку вересня, на головній вулиці столиці був проведений біговий захід «Intersport Run UA» забіг на 5 кілометрів присвячений Дню фізичної культури і спорту України. 

     Це був шанс не лише показати свою майстерність, а й заохотити та надихнути своїм прикладом інших. Адже ніщо так не об`єднує людей, як спільна мета, підтримка, та воля до перемоги над собою на шляху до самовдосконалення.

     Яскраві емоції, незабутні враження, життєрадісні фото, підтримка однодумців, нові знайомства та зміни на краще – це лише невеликий перелік того, що чекало нас 9-го вересня 2018 року на Майдані Незалежності.

     Захід вражав своєю масштабністю, адже лише кількість студентів, які заявились на пробіг становила біля тисячі осіб, а ось зуміли подолати дистанцію і фінішувати 486 спортсменів з ЗВО. Дуже приємно, що наш університет не залишився осторонь, а став яскравою сторінкою спортивної історії. Ми зайняли третє місце серед університетів Києва. Участь прийняли 80 наших студентів: 35 дівчат та 45 хлопців.

     Найкращий результат показала Ольга Гнатюк – студентка першого курсу з факультету ветеринарної медицини. Дівчина зайняла 8 місце.

     Серед хлопців відзначився Дмитро Доненко – студент третього курсу агробіологічного факультету. Він посів 12 позицію в рейтингу.

     Сподіваємося, що кожного року наша спортивна родина НУБіП України лише зростатиме і ми демонструватимемо все вищі і вищі результати. Адже спорт – це дорога в майбутнє.

                                                                                                         Тетян Коптєва,

                     студентка першого курсу гуманітарно-педагогічного факультету

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook