Розширене засідання ректорату

27 серпня 2018, 0:00

 ПОРЯДОК ДЕННИЙ

  1. Про результати вступної кампанії 2018 року. Доповідає відповідальний секретар приймальної комісії, к.вет.н., доц. Шевчук Віктор Миколайович.
  2. Про готовність Університету до прийому студентів 1-го курсу та нового навчального року. Доповідає проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності, к.техн.н., доц. Іщенко Валерій Васильович, начальник навчальної частини, к.техн.н., доц. Зазимко Оксана Володимирівна та директор студентського містечка Стецюк Сергій Васильович.
  3. Про підсумки роботи підготовчого відділення Університету в 2017-2018 н.р. та стан підготовки до набору слухачів у 2018-2019 н.р. Доповідає завідувач підготовчим відділенням, к.с.-г.н., доц. Багацька Оксана Михайлівна.
  4. Про стан публікаційної активності вчених університету. Доповідає начальник науково-дослідної частини, д.с.-г.н., доц. Отченашко Володимир Віталійович.
  5. Про підготовку закладів харчування університету до нового навчального року. Доповідає директор служби закладів харчування Дубас Богдан Антонович.
  6. Про проведення Дня знань 1 вересня. Доповідає директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку, к.психол.н., доц. Ржевський Геннадій Миколайович.
  7. Про проведення засідання Вченої ради, наради з планування на вересень 2018 року, нагородження працівників університету з нагоди Дня знань. Доповідає учений секретар, к.екон.н., доц. Барановська Оксана Дмитрівна.
  8. Про надання дозволу на передачу в оренду. Доповідає начальник планово-фінансового відділу, к.екон.н. Бронін Олег Володимирович.
  9. Різне.
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook