Плани на серпень: зараховуємо студентів за державним замовленням, набираємо за контрактом та готуємося до навчального року

1 серпня 2018 року

1 серпня 2018 року відбулася традиційна нарада з планування. За традицією цей захід відбувався на базі одного з факультетів чи ННІ, а сьогодні, образно кажучи, засідання проходило в приймальній комісії. Адже головними завданнями на серпень, зауважив ректор Станіслав Ніколаєнко, є зарахування 100% вступників, які отримали таке право за конкурсом, за державним замовленням, набрати не менше 30% контрактників та якісно підготуватися до нового навчального року.

 
Відповідальний секретар приймальної комісії Віктор Шевчук озвучив загальні цифри: маємо 947 рекомендацій для зарахування за державним замовленням, а це на 142 місця більше до минулорічних. Третина спеціальностей значно приростили обсяги, разом з тим на інженерні – зменшили. Однією з причин керівники структурних підрозділів називають низький рівень підготовки вступників з фізики та малу кількість випускників шкіл, які складали з неї ЗНО. Спеціальностям же гуманітарно-економічного блоку слід прикладати максимум зусиль до набору контрактників.
 
 
Отже, всі вступники, які отримали право навчатися в НУБіП України за державним замовленням повинні до 6 серпня подати оригінали документів! Приймальна комісія працюватиме в суботу і неділю 4-5 серпня до 18 години.
 
Розглядаючи план роботи адміністрації університету, ректор Станіслав Ніколаєнко зазначив, що серпень не перенасичений загальними подіями. Інтенсивним буде останній тиждень: 27 – засідання розширеного ректорату, 28 – засідання вченої ради, 29 – вручення нагород і відзнак з нагоди Дня знань, 30 – засідання вчених рад ННІ та факультетів, 31 – урочиста посвята в студенти, а 1 вересня – заходи з нагоди Дня знань. Учений секретар Оксана Барановська нагадала, що 7 серпня стартує Школа першокурсника, а 23 – відбудуться урочисті збори з нагоди Дня прапора та Дня незалежності України.
 
Перший проректор Ігор Ібатуллін акцентував увагу на вступі до аспірантури і докторантури, заходах з енергозбереження і реалізації проекту з встановлення геліоколекторної системи на одному з гуртожитків.
 
Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша сконцентрувався на завданнях до підготовки до нового навчального року, оновленні виховної роботи, забезпеченні навчальною літературою нових спеціальностей. Також ректор Станіслав Ніколаєнко доручив Сергію Кваші розробити нову концепцію профорієнтаційної роботи, яка буде розглянута на серпневому засіданні вченої ради. 
 
До 25 серпня повинні завершити ремонтні роботи – такий план і завдання оголосив проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко. Декани і директори повинні контролювати якість їх виконання. Завдання ж для всіх керівників підрозділів і служб – підтримувати належний зовнішній вигляд університету.
 
Головний бухгалтер Тетяна Кондрицька наголосила: для нових студентів потрібно оперативно організувати накази на поселення та стимулювати укладання договорів на обслуговування з банком для нарахування стипендій.
 
Завданням для інформаційного-обчислювального центру і його керівника Віктора Теплюка стало збільшення інформаційних потужностей університету. 
 
Завідувач кафедри військової підготовки Анатолій Есаулов оголосив про набір студентів на навчання, які вступили до бакалаврату НУБіП на базі молодшого спеціаліста та в магістратуру. Прийом завершиться 28 серпня.
 
Денис Рудень
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook