Викладачі кафедри фінансів активні учасники VІ Міжнародного бізнес-форуму «Наука - бізнес освіта: стратегічне партнерство»

18 червня 2018 року

15 червня 2018 року Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана» провів VІ Міжнародний бізнес-форум «Наука - бізнес освіта: стратегічне партнерство» на якому відбулося обговорення нових викликів у бізнес-освіті та представлені форми партнерства університету і бізнесу.
На цьому заході були присутні 270 учасників, серед яких 107 компаній, 25 вишів, органи державної влади, громадські і професійні організації. Формат проведення VІ Міжнародного Бізнес-форуму передбачав роботу шести дискусійних панелей.
Головною темою дискусій були питання поєднання глобальних трендів у бізнес-середовищі та відповідних змін в освітніх закладах. Цікавим та актуальним був виступ ректора КНЕУ Д. Лук’яненко про сутність практико-орієнтованого навчання в університеті зі спрямуванням на дослідництво та підприємництво.

Викладачі кафедри фінансів Данилевська - Жугунісова О.Є., Тітенко З.М., Буряк А.В., Мрачковська Н.К., Скрипник Г.О., прийняли активну участь у панельній дискусії присвяченій питанням розвитку фінансової сфери в умовах цифрової економіки та трендів у сучасній фінансовій бізнес-освіті. Ці питання обговорювались на панельній дискусії «Фінансова бізнес-освіта: сучасні тренди та виклики ринку праці».

У процесі обговорення учасники прийшли до висновку, що сучасні фінансисти окрім фахових компетенції повинні володіти іноземною мовою та основами програмування, вміти працювати у команді, володіти тайм-менеджментом, бути умотивованими та розвивати власний емоційний інтелект, а також вміти працювати з базами даних (BigData).

Особливу увагу було зосереджено на необхідності посилення співпраці університетів та фінансового бізнес-середовища у підготовці майбутніх фахівців.
 

Ірина Титарчук,
доцент кафедри фінансів
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook