Випуск в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження: технічна еліта - з дипломами НУБіП!

26 червня 2018 року

     26 червня 2018 році в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження відбувся випуск магістрів-дослідників за спеціальностями «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» та «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» та бакалаврів за напрямами підготовки «Енергетика та електротехнічні системи в АПК», «Електротехніка та електротехнології» та «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології».

 

     У вступному слові, директор ННІ, професор Володимир Козирський відзначив вагому роль випускників інституту у становленy і та розвитку електроенергетичної та інших наукомістких галузей економіки, навів приклади випускників – керівників крупних підприємств галузі, зазначив необхідність берегти авторитет наших випускників, відзначивши авторитет і рейтинг нашого університету запросив випускників-бакалаврів до навчання в магістратурі.

     Ректор університету, професор Станіслав Ніколаєнко побажав випускникам успіхів у професійній діяльності, проте закликав ніколи не закінчувати навчатись, постійно підвищувати свій фаховий рівень, не забувати своїх викладачів та університет, трудитись на благо України.

     Ректор вручив дипломи 16 магістрам-дослідникам спеціальності «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», серед яких 7 випусників отримали дипломи з відзнакоюОлександр Біневський, Сергій Волошин, Олег Кара, Юлія Кіліян, Роман Олях, Катерина Соколова та Олександр Тітунов.

     Завідувач кафедри автоматики і робототехнічних систем ім. проф. І.І. Мартиненка, професор Віталій Лисенко і керівник проектів ТОВ «Укрлендфармінг PLC» Євгеній Садовий, вручили дипломи 4 магістрам-дослідникам та 28 бакалаврам спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». Серед випускників Олена Пилипенко, магістр-дослідник, відмінниця навчання, багаторазовий призер Всеукраїнських студентських олімпіад та Анастасія Рахманіна, відмінниця, випускниця бакалаврату, яка бажає продовжити здобувати освіту за обраним фахом саме в НУБіП України.

     Завідувач кафедри електропостачання ім. проф. В.М. Синькова, професор Микола Гребченко та перший заступник голови правління ПрАТ «Київсільелектро» Леонід Білько провели процедуру вручення дипломів для 19 бакалаврів напряму підготовки «Електротехніка та електротехнології». Дипломи з відзнакою отримали – Даніїл Чернишов та Петро Мартиненко.

     Завідувачі кафедри електричних машин та експлуатації електрообладння, професор Андрій Жильцов, кафедри електроприводу та електротехнологій ім. проф. С.П. Бондаренка, професор Лариса Никифорова та кафедри теплоенергетики, професор Валерій Горобець, вручили дипломи 110 випускникам бакалавратури за напрямом «Енергетика та електротехнічні системи в АПК». Дипломи з відзнакою отрималиОлександр Лагун та Микола Орел.

     З вітальним словом до своїх викладачів виступили Крот Дар’я та Ілля Вакарчук. Випускники дякували за отримані знання та пообіцяли гідно нести прапор НУБіП України та спрямовувати свої зусилля на покращення добробуту України.

     Загалом, сьогодні путівку в життя отримали 20 магістрів-дослідників та 157 бакалаврів ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження. В добру путь випускники!!!

Семен Волошин,
заступник директора
ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook