Випуск бакалаврів та магістрів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК: шлях в успішне професійне життя розпочато!

25 червня 2018 року

     22 червня 2018 року на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК одночасно був і радісним, і сумним: вручали дипломи бакалаврам денної та магістрам заочної форм навчання.

    Декан Лариса Баль-Прилипко привітала іменинників дня, побажала подальших успіхів та ніколи не втрачати зв’язку зі своєю аlma mater і факультетом. А бакалаврам – втупити до магістратури на рідний факультет.

     Начальник навчально-методичного відділу Лариса Кліх висловила надію на те, що випускники факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК будуть поповняти лави всесвітньовідомих компаній, підприємств харчової галузі та продемонструють відмінні знання, здобуті в НУБіП України.

     Вручення дипломів розпочалося із зачитування наказу про присвоєння освітнього ступеня «Бакалавр» напряму підготовки «Харчові технології та інженерія» та освітнього ступеня «Магістр» зі спеціальності «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка», спеціалізація «Якість, стандартизація та сертифікація». Власне документи про отриману освіту разом з Ларисою Баль-Прилипко вручали завідувачі випускових кафедр – Владислав Сухенко і Олександр Савченко.

 

     Випускників вітали заступника декана Наталія Слободянюк, Михайло Муштрук та Володимир Василів, вихователь гуртожитку №9 Ірина Веретинська, завідувач лабораторії кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції Галина Головатюк.

     Надзвичайно зворушила своєю промовою від імені усіх бакалаврів факультету Галина Бойко,яка розповіли про свій шлях в університеті: злети та падіння, перемоги та поразки. І зачитала вірш-подяку, який зворушив викладачів до сліз.
     Зі слова подяки від магістрів, тепер вже фахівців із якості, стандартизації та сертифікації, виступила Анна Хмарська.

 

     Любі наші випускники, ви розкрили свої таланти, знайшли справу свого життя, отримали професію за покликанням. Тисячі доріг відкриті перед вами і всі вони ведуть у дивний світ праці і творчості, без яких немислиме людське життя. Бажаємо багато цікавих зустрічей, невичерпного джерела доброти, здійснення задумів, щоб мудрість і щирість були неодмінними супутниками в житті. Нехай на довгому життєвому шляху вічна книга мудрості супроводжує вас, як доленосна зірка, незаперечними своїми істинами.

  

 

 

Тетяна Розбицька,
аспірант кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook