Візит директора Податкової школи, координатора програми Faculty Exchange Program (USDA) в Університеті Огайо (США) до НУБіП України

13 червня 2018 року

7 червня 2018 року відбулася зустріч керівництва Національного університету біоресурсів і природокористування України з директором Податкової школи, координатора програми Faculty Exchange Program (USDA) в Університеті Огайо (США) Професором Баррі Вордом.

Під час зустрічі сторони обговорили програму майбутньої співпраці та  підписали меморандум між університетами.

Довідково:

Перші контакти між університетами були встановлені під час стажування професора кафедри менеджменту імені проф. Й.С. Завадського Лесі Забуранної. А нині це співробітництво набрало системності та закріплене меморандумом.

 Під час перебування Професор Баррі Ворд завітав на факультет аграрного менеджменту та зустрівся з деканом факультету Анатолієм Остапчуком.

 

Також була проведена зустріч зі студентами  та професорсько-викладацьким складом факультету аграрного менеджменту, на якій американським гостем була представлена доповідь на тему «U.S. Farm ManagementNow and In the Future».

 Така актуальна  тема, як для Америки, так і для України викликала жваву дискусію і ряд питань щодо американського досвіду.

Також, Професор Баррі Ворд розповів про цікаві можливості щодо навчання та отримання стипендій для наших студентів.

 

Василь Горьовий, д.е.н., професор,

завідувач кафедри менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook