НУБіП України - Національний Університет Чонбук (Південна Корея): обмін досвідом та обговорення можливостей плідної співпраці!

7 червня 2018 року
             25 травня 2018 року відбулася зустріч з представниками НУБіП України і Національного університету Чонбук (Південня Корея) http://www.cbnu.edu/eng/, який у світовому рейтингу університетів займає 2 місце серед Вищих навчальних закладів Кореї. На зустрічі українську сторону представляли зав. каф. садівництва проф. Кондратенко Т.В., доц кафедри ентомології ім. М.П Дядечка Стефановська Т.Р., зав. каф. ентомології ім М.П. Дядечкa доц. Я.О Лікар, доцент кафедри ентомології ім. М.П. Дядечкa Кава Л.П. обговорені питання у сфері наукового співробітництва, зокрема проведення спільних досліджень та написання статей. Корейську сторону представляли заступник декану факультету сільського господарства та наук про довкілля проф. Лі Джун Гу, представник Міжнародного відділу, проф. Кванг мін Чо.
          На зустрічі також були директор Освітнього корейського центру та представник корейського посольству. У ході зустрічі були визначені споріднені спеціальності, викладання яких здійснюється в університеті Чонбук: сільськогосподарська біологія; біонаука і сільськогосподарські ресурси; овочівництво та садівництво ландшафтна архітектура; харчові технології і науки про тварин. Були обговорені можливістю проходження практики та обміну досвідом на рівні студентів та викладачів.
Доцент
Стефановська Тетяна Робертівна

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook