Гуманітарно-педагогічний факультет провів суботник до дня народження НУБіП України

19 травня 2018 року

    Наш університет, підтримуючи традиції та «йдучи в ногу»із часом,активно підтримує практику щорічних соціально-екологічних акцій.

     18 травня 2018 року, за ініціативи декана гуманітарно-педагогічного факультету Василя Шинкарука, підтриманої педагогічним і студентським колективом, організовано і проведено черговий захід із прибирання та благоустрою зеленої зони навколо корпусу №3. Згуртувало колектив факультету й те, що невдовзі, 25 травня, наш університет святкуватиме 120-річчя від дня свого заснування. А на святі, як і годиться, буде багато гостей ‒ українських та закордонних. То ж усе має бути взірцевим.

    Викладачі та студенти дружно,зі святковим настроєм, прибирали минулорічне листя, впорядковували територію зеленого газону, сподіваючись, що усім співробітникам, студентам та відвідувачам нашого вузу приємно буде бачити навколо чисте і квітуче довкілля. Навіть рясний травневий дощ не зменшив градус святкового настрою – навпаки, він додав ще більшого ентузіазму всім бажаючим долучитися до сьогоднішньої акції.
     Викладачі всіх кафедр гуманітарно-педагогічного факультету спільно із студентами дружно, по-товариськи та якісно поприбирали закріплені ділянки.

     Гарні традиції слід плекати, тож переконані, що систематичні екологічні толоки, зініційовані деканатом гуманітарно-педагогічного факультету і підтримані колективом, увійдуть у практику і на інших факультетах нашого вузу. Це не тільки створить комфортне навколишнє естетичне середовище, а й сприятиме гуртуванню викладачів і студентів.

Вікторія Хвіст,
доцент кафедри історії і політології

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook