Академічна група факультету конструювання і дизайну – переможці конкурсу «Інтелектуальна академічна група НУБіП України»

17 травня 2018 року

     Як пройшов другий етап?
     Цього року до чотирьох «обов’язкових» конкурсів, таких як: судоку, змагання на швидкість рахування, змагання між капітанами та тест на визначення коефіцієнту інтелекту IQ додався ще один конкурс від проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші, який являв собою перелік нелегких запитань з декількома варіантами відповіді. Таке нововведення прийшлося студентам до снаги і, кожен хотів отримати солодкі подарунки від проректора та рідкісні книги, які подарував гість заходу Роман Шеремет. Переможцями у конкурсі «від проректора» стали такі студенти: капітан команди факультету аграрного менеджменту, студент 2 курсу 1 групи факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Дмитро Савчук; капітан команди агробіологічного факультету Андрій Раков та капітан команди ННІ лісового та садово-паркового господарства Олексій Сегеда.

     По завершенню всіх конкурсів, доки журі займалось підрахунками – проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша вислухав думки студенства з приводу покращення проведення та організації заходу.

 

 

     Отже, перше місце та звання найінтелектуальнішої групи НУБіП України здобули студенти факультету конструювання та дизайну, срібну медаль вибороли студенти гуманітарно-педагогічного факультету, а бронзу отримали студенти агробіологічного факультету.

     До п’ятірки фіналістів увійшли студенти ННІ лісового та садово-паркового господарства, які отримали 4 місце та студенти факультету інформаційних технологій з почесним 5 місцем. 6 місце отримали студенти механіко-технологічного факультету, 7 місце виборов ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, 8 місце – факультет ветеринарної медицини, 9 місце посів факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК, на 10 місці студенти економічного факультету. 11 місце отримали студенти факультету аграрного менеджменту, 12 та 13 місця поділили між собою студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів і представники факультету захисту рослин біотехнологій та екології, а заключними в списку стали студенти юридичного факультету, які отримали 14 місце та студенти факультету землевпорядкування, які посіли 15 місце.

     А ми нагадуємо, що програш – це не привід засмучуватись, а поштовх до самовдосконалення та всебічного розвитку! Дякуємо усім, хто долучився до нашого свята та бажаємо нових перемог, адже невдовзі відбудеться найбільш масштабне свято до 120-річчя НУБіП України та конкурс на кращу спортивну групу.

Анастасія Стародуб


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook