Наші маркетологи - переможці ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з маркетингу

16 травня 2018, 15:00

       Згідно з Наказом Міністерства освіти і науки України № 1572 від 06.12.2017 р. в Одеському національному політехнічному університеті 10–11 травня 2018 р. відбувся ІІ етап Всеукраїнської олімпіади для студентів вищих навчальних закладів III–IV рівнів акредитації зі спеціальності «Маркетинг».

 

     Національний університет біоресурсів і природокористування України представляли студенти кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі: Антіпова Павлина Федорівна, Соловйова-Рум`янцева Олександра Євгенівна – студентки ОС «Бакалавр» та Хоменко Марина Валеріївна– студентка ОС «Магістр». З науково-педагогічних працівників кафедри супроводжувала студентів кандидат економічних наук, доцент Рябчик Алла Володимирівна, яка сумлінно готувала їх до олімпіади. Алла Володимирівна також стала активним учасником круглого столу «Новітні методики викладання маркетингу», який проходив в рамках Олімпіади.
 


     ІІ етап Олімпіади пройшов в два етапи: перший – тестування (50 тестових завдань), другий – розрахункові завдання (5 задач). У олімпіаді взяло участь 36 учасників олімпіади ОС «Магістр» та 62 учасника ОС «Бакалавр» з вищих навчальних закладів України. Серед 62 бакалаврів з маркетингу студентка четвертого курсу Олександра Соловйова-Рум`яйцева посіла 2-ге місце у Всеукраїнській студентській олімпіаді з маркетингу серед вищих навчальних закладів III–IV рівнів акредитації з ОС «Бакалавр».

    11 травня на урочистому закритті ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з маркетингу переможців вітали члени журі, нагородивши їх дипломами та книгами з маркетингу. 
     Після завершення олімпіади для викладачів та студентів була організована цікава екскурсія містом, екскурсовод розповіла історію заснування та становлення Одеси.
 
 

Вітаємо Олександру Соловйову-Рум`янцеву з перемогою та бажаємо подальших успіхів та натхнення! 
Щиро дякуємо організаторам Олімпіади за гостинний прийом і сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

 
 
Я. Ларіна, завідувач кафедри 
М. Хоменко, студентка магістратури 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook