Лісівники обговорили флористичне і ценотичне різноманіття у відновленні, охороні та збереженні рослинного світу

29 квітня 2018 року

     У рамках Міжнародної науково-практичної конференції "ФЛОРИСТИЧНЕ І ЦЕНОТИЧНЕ РІЗНОМАНІТТЯ У ВІДНОВЛЕННІ, ОХОРОНІ ТА ЗБЕРЕЖЕННІ РОСЛИННОГО СВІТУ" відбулось засідання секції «Відтворення лісових екосистем на порушених територіях унаслідок видобутку бурштину», модератором якої був завідувач кафедри дендрології та лісової селекції Марчук Ю.М.

     Свої наукові доробки представила кафедра дендрології та лісової селекції НУБіП України («Масштаби незаконного видобутку бурштину на Житомирщині», проф. Ковалевський С.Б., доц. Марчук Ю.М., доц. Маєвський К.В.). Цікавою була доповідь на тему «Агроекологічні наслідки видобування бурштину в Поліссі України», яку представив проф. Надточій П.П. (Житомирський агроекологічний університет).

     Обговорення цього надзвичайного питання викликало велику зацікавленість та інтерес учасників конференції. У дискусії взяли активну участь і виробничники: перший заступник начальника Житомирського обласного управління лісового і мисливського господарства Ільїн Р.В.; Романюк В.Я. Рівненське ОУЛМГ; Бабеляс Б.П. Волинське ОУЛМГ.

Сергій Ковалевський,
професор кафедри дендрології та лісової селекції

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook