День відкритих дверей у БАТІ

17 квітня 2018 року

IMG 574912 квітня у Відокремленому підрозділі Національного університету біоресурсів і природокористування України «Бережанський агротехнічний інститут» відбувся традиційний захід – День відкритих дверей, на який прибули старшокласники шкіл Бережанського й Козівського районів.
Знайомство з інститутом розпочалося з факультетів, де школярі мали можливість поспілкуватися з деканами й викладачами, отримати всю необхідну інформацію для того, аби уже невдовзі обрати свою майбутню професію.

1f1k

Декан факультету економіки і природокористування Любов Ярема детально та ґрунтовно охарактеризувала умови навчання, акцентувала на важливість спеціальностей на ринку праці.
DSC 0121 Про якісне оснащення практичної складової навчального процесу на факультеті агроінженерії та енергетики розповіли декан факультету Ігор Чвартацький та заступник декана Василь Бунько.

 

Гості знайомилися із сучасним обладнанням лабораторій, розсадником декоративних рослин, а проведені елементи практичних досліджень нікого не залишили байдужими.
Учнів і вчителів, які їх супроводжували, вразила демократичність, відкритість, привітність як керівництва вишу, так і всіх викладачів, із якими вони спілкувалися.
За програмою учням були запропоновані практичні заняття із STEM освіти.

8328782387

8328782387 782387

Урочиста зустріч з гостями заходу відбулася в конференц-залі інституту. З вітальним словом виступив директор інституту, доктор економічних наук, професор Мирон Миколайович Жибак, який розказав про історію та сучасні досягнення вишу, наголосивши, що інститут є відокремленим підрозділом одного з найдавніших аграрних навчальних закладів України - Національного університету біоресурсів і природокористування України, який цього року відзначає своє 120-річчя. Також директор відзначив, що в інституті збалансовано та гармонійно поєднано якість освітніх послуг і матеріально-технічна база, зупинився на забезпеченні проходження практики за кордоном, навчанні з отриманням другого диплому в закордонних ВНЗ, на можливості проходження студентами військової підготовки. Розказав про культурне життя та спортивні досягнення інституту

DSC 0120DSC 0121

Завершуючи свій виступ, очільник вишу подякував за візит, побажав учням успішно пройти незалежне оцінювання знань та реалізувати свої мрії і запросив приєднатися до спільноти студентів Бережанського агротехнічного інституту.
Гостями свята були і наші випускники: Роман Корнелюк – керуючий Бережанським відділенням ПриватБанку, Олександр Кондрат – керівник Бережанського відділення охоронного агентства «Максима», Степан Антонишин – провідний інженер відділу ремонту та експлуатації машино-тракторного парку Агрохолдингу «Мрія». Вони висловили слова вдячності за набуті знання і практичні навики, які допомогли їм стати успішними на ринку праці і рекомендували учням вибрати для подальшого здобуття вищої освіти наш інститут.

DSC 0118


Про ключові моменти цьогорічної вступної кампанії присутніх проінформував секретар приймальної комісії Богдан Луговий, який висловив готовність надати кваліфіковану консультацію щодо умов вступу.
Майбутніх студентів та всіх присутніх у залі зацікавив творчий подарунок від учасників художньої самодіяльності інституту.

IMG 5764IMG 5782

Степанія Білик,
заступник директора з навчальної
та навчально-методичної роботи.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook