Кафедра маркетингу та міжнародної торгівлі НУБіП на Дні відкритих дверей!

12 квітня 2018 року

      11 квітня Національний університет біоресурсів і природокористування України гостинно приймав на Дні відкритих дверей випускників шкіл Київщини. Майбутні абітурієнти мали змогу почути виступ та поспілкуватися із ректором університету Станіславом Ніколаєнком, відповідальним секретарем приймальної комісії Віктором Шевчуком, заступником голови Київської облдержадміністрації Іваном Турчаком, заступником директора департаменту освіти і науки Київської облдержадміністрації Ярославою Тростянецькою та заступником голови Студентської організації Євгенією Дошкою.


   
     Гості мали змогу оглянути виставки та інформаційні стенди наукових здобутків кожного з факультетів, зробити світлини у фотозоні. Також майбутні абітурієнти поспілкувалися з викладачами, очільниками факультетів та кафедр та отримали відповіді на запитання щодо напрямів підготовки, практик і стажувань, можливостей працевлаштування за обраним фахом тощо. Майбутніх абітурієнтів дуже зацікавили стенди факультету аграрного менеджменту.
Зокрема, кафедра маркетингу та міжнародної торгівлі представила наукові здобутки та роботи наукового студентського гуртка «Маркетинг». Експозиція складалася із робіт, які були розроблені студентами під час практичних занять в рамках вивчення дисциплін курсу та в позаурочний час, в рамках роботи наукового студентського гуртка.
 
     
     Викладачі та завідувач кафедри висловлюють подяку керівнику гуртка, кандидату економічних наук Четверик Олені Вікторівні, студентам, які є активними учасниками гуртка та працюють над постійним удосконаленням його роботи, даючи цікаві та сучасні ідеї. Окрема подяка за представлення експозиції гуртківцям Гречаній Катерині, Партиці Анастасії та Ярош Альоні, Маринець Інні та Сізоновій Оксані.

 
   Згодом школярі та їх батьки ознайомились детальніше з факультетом аграрного менеджменту та спеціальностями, завітали до кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, де познайомилися із викладацьким складом та завідувачем. Майбутні студенти на згадку отримали навчальні посібники, автори яких є викладачі кафедри. Адже якою б гарною не була виставка, це лише маленька частинка того, що може запропонувати студенту НУБіП України. І познайомитися з його можливостями краще особисто.
     Сподіваємося, що з багатьма з абітурієнтів, які відвідали захід, ми зустрінемось 1 вересня 2018 року в навчальних аудиторіях в якості студентів НУБіП України.

Вікторія Ніколаєвська та Олена Брацлавська
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook