В рамках підтримки національних традицій.

18 лютого 2018 року


Багатонаціональна сім̓я студентів нашого університету, яка поєднує представників 26 країн світу розвивається за принципами толерантності та взаємної поваги до історії, мови та національних традицій кожного народу.
15 лютого біля гуртожитку № 9 за сприяння факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, ННЦ виховної роботи і соціального розвитку, кафедри культурології, ННЦ міжнародної діяльності організовано святкування Масляної в усіх її українських традиціях.
Масляна — це яскраве веселе свято, яке покликане прогнати зиму і весну, пробуджує природу і сонячне тепло. Люди з давніх часів порівнювали весну з новим початком життя, славили Сонце, яке давало настрій і щастя всьому живому. Національною стравою як символічним атрибутом Сонечка, стало випікання духмяних млинців, адже вони такі ж круглі, жовті, теплі.



Весела музика, цікаві конкурси, аромат трав’яного чаю з самовару та млинців не залишили байдужими наших іноземних студентів. Пануюча казкова атмосфера Масляної занурила їх в історичні та культурні глибини українського народу. Студенти як справжні господарі, частували гостей варениками, млинцями та різновидами варення власного приготування й вітали всіх з весняним пробудженням природи!
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook