Майстер-клас на тему: «Сучасні технології щодо оздоровлення організму новими біологічними речовинами»

9 лютого 2018 року
НУбІП України, 4 корпус

На факультеті відбувся майстер-клас (практичний семінар) на тему: «Сучасні технології щодо оздоровлення організму новими біологічними речовинами», в роботі якого взяли участь провідні викладачі і студенти старших курсів.

Про перспективи виробництва екологічно безпечної продукції в Україні та біологізацію захисту рослин доповів доктор сільськогосподарських наук, професор Сергій Довгань.

 

Представник компанії «Нове життя» Володимир Мирончук ознайомив аудиторію з особливостями здорового способу життя і  роботи компанії. Зокрема, як фахівці вивчають і використовують новітній потенціал природи для створення високоякісної натуральної продукції на основі екстрактів трав, що ростуть в Україні, а також про використання сучасних біохімічних технологій у виробництві органічної та ексклюзивної продукції рослинництва сучасного світового рівня.

 

 

Особливо багато запитань у студентів було адресовано представнику компанії, лікарю-гастроентерологу Павлу Бойку, зокрема щодо покращення зору препаратами на основі чорниці, а також про користь хвойних рослин, солодки, плюща від застуди, про лікування шлунково-кишкового тракту за допомогою ромашки, нагідок, про очищення організму пижмо та полином, а також чи можливо подолати депресію за допомогою лікарських рослин.

 

 

Л.Ющенко

заступник декана факультету захисту рослин,

біотехнологій та екології

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook