Микола Томенко: «Запрошую до Ніжина»

31 січня 2018, 17:25

31 січня в актовому залі інституту голова наглядової ради НУБіП України, відомий політик і громадський діяч, засновник фонду «Рідна країна» Микола Томенко презентував фільм про Ніжин, який було створено в рамках акції «7 чудес України: історичні міста і містечка».

 

Представив шанованого гостя директор інституту Василь Лукач. Приємно, що дана акція, підготовка, зйомки фільму та сьогоднішній прем’єрний показ об’єднав зусилля ніжинців: громади, істориків, активістів, влади. Адже і глядачами сьогодні були освітяни, учні, студенти, виконавчий комітет, депутати міської ради. Всі вони так чи інакше працюють на благо рідного міста і прикладають всіх зусиль для його розвитку.

 

Місія ж Миколи Томенка не просто висвітлити багату історію, чудову архітектуру Ніжина, а розповісти про легенди і персоналії міста, передати його дух, щоб зробити Ніжин по-справжньому туристичним. Фільм вийде в ефір телеканалу ZIK (https://zik.uaвже цієї неділі 4 лютого, о 16:35, а далі й інших телевізійних медіа.

 

 

 

Після завершення фільму свої враження та слова вдячності Миколі Володимировичу висловили Ніжинський міський голова Анатолій Лінник, довірена особа народного депутата Олександра Кодоли Тамара Стратілат та ректор Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя Олександр Самойленко.

 

 

«Наше місто навчить кожного любити літературу, живопис, архітектуру. Якщо ви хочете сформувати у своїх дітей добрий естетичний смак – рушайте до Ніжина, бажаєте осягнути глибини, з яких надихалися українські корифеї – Вам також до Ніжина, якщо маєте настрій відпочити і поласувати смачненьким – знову ж таки Вам до Ніжина. Запрошуємо до Ніжина!»

Галина Македон, старший викладач

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook