Ректорат: готуємося зустрічати студентів на другий навчальний семестр

29 січня 2018 року

     29 січня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Окрім підбиття підсумків конференції трудового колективу і завдань, які визначила міністр освіти і науки Лілія Гриневич на розширеному засідання Колегії, ректор акцентував увагу на готовності до навчального семестру. Протягом тижня навчальний відділ та господарські служби повинні перевірити інфраструктуру, стан аудиторій та лабораторій, навчально-методичне забезпечення тощо.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша зупинився на результатах семінарів-навчань, які пройшли минулого тижня. Започаткована ректором традиція має продовжуватись, про це свідчать відгуки як учасників, так і гостей, серед яких урядовці, народні депутати України, політики, вчені та експерти з різних галузей. У фокусі роботи навчального відділу також профорієнтаційна робота, підготовка до участі і організації всеукраїнських студентських олімпіад.

     Заступник голови Студентської організації Анастасія Дзюбенко проінформувала про плани самоврядування провести ближнім часом серію лекцій щодо здорового способу життя і наданню першої медичної допомоги. Спільним же завданням адміністрації і студентів залишається наведення ладу в гуртожитках.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про хід підготовки інформації для подання до рейтингу QS. Також університет відвідали представники Університету штату Пенсильванія щодо організації спільного курсу з безпеки харчової продукції. Детальнішу інформацію читайте на сторінках офіційного сайту університету.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко традиційно зупинився на ремонтних роботах – за планом триває заміна електромережі в гуртожитку №1, облаштовується аудиторія №40 в корпусі №4 та медпункт в корпусі №3.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін акцентував увагу на початку роботи над новою редакцією рейтингу, підготовці до весняних польових робіт в навчально-дослідних господарствах, збільшенні тарифів на електроенергію.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – контролювати підготовку до навчального семестру, не збавляти темпів профорієнтації, переглянути роль навчально-методичної ради, сформувати план навчальної дисципліни щодо основ організації бізнесу для студентів усіх спеціальностей, узгодити програму Школи лідерства НУБіП. Ігорю Ібатулліну – створити комісію і перевірити готовність навчально-дослідних господарств. Ученому секретарю Оксані Барановській – акумулювати пропозиції та матеріали до наради із завідувачами кафедр. Проректорам та керівникам служб – проаналізувати пропозиції та зауваження делегатів конференції трудового колективу, які вони виказали в анкетах, і протягом двох днів надати пропозиції щодо їх реалізації та вирішення.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook