Інтелектуальна гра «Cash Flows» за участю cтудентів ФАМ

13 листопада 2017 року
Кафедра маркетингу та міжнародної торгівлі

  09 листопада 2017р. на базі Київського Палацу для дітей та юнацтва відбулася інтелектуальна гра «Cash Low», суть якої заключалася у вмінні її учасників раціонально розпоряджатися грошовими ресурсами та управляти їх потоками. Активну участь прийняли і студенти різних курсів факультету аграрного менеджменту НУБіП України під керівництвом старшого викладача кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, к.е.н Четверик Олени Вікторівни. 

   

  

  

     Юні маркетологи та менеджери мали змогу на наближених до реальних фінансових ситуацій проявити набуті під час навчання знання та отримати новий досвід. Особливо творчо до вирішення завдань підійшли студенти-маркетологи першого курсу. Неоціненно була роль менеджерів третього курсу, які були більш зваженими та проявляли обережність в управлінні наявними фінансовими ресурсами. Гра, яка була розроблена Робертом Кіасакі (відомий американський бізнесмен, інвестор, автор ряду книг із саморозвитку та самовдосконалення), викликала неабиякий інтерес та жваву дискусію у майбутніх управлінців.

  
     

     По завершенню поточного етапу бізнес-гри студенти отримали запрошення від організаторів прийняти участь у даній грі на рівні м.Києва та брати подальшу активну участь у схожих заходах для студентів.

   

 

     Кафедра маркетингу та міжнародної торгівлі висловлюємо подяку організаторам заходу, особливо Шапоренко Олені Олександрівні за можливість долучитися до цікавого, пізнавального, розвиваючого заходу. А також щиро дякуємо студентам факультету аграрного менеджменту за участь у грі та можливість додатково займатися та пізнавати ази управління.

 

Олена Четверик
старший викладач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook