Майбутні конструктори презентували магістерські дослідження в рамках загальноуніверситетської постерної конференції

10 листопада 2017 року

      8 листопада на випускних кафедрах факультету конструювання та дизайну (конструювання машин і обладнання, надійності техніки та будівництва) пройшли постерні презентації результатів магістерських робіт.
     Метою попереднього захисту була перевірка обсягу і змісту виконаних робіт, відповідність обраної теми роботи, склад магістерської роботи.

   Доповідачі – магістри другого року навчання, які навчаються за освітніми програмами «Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва», «Обладнання лісового комплексу» та «Промислове та цивільне будівництво» – представили комісіям напрацювання, які покладені в основу їх наукових конструкторських досліджень, за темами випускних магістерських робіт. Члени комісій звернули увагу студентів на певні недоліки у роботах та порадили як їх усунути, а також відмітили сильні сторони проектів.

     Необхідно відмітити Олексія Науменка, який на даний момент навчається в Нідерландах, підготував матеріал і дистанційно його презентував.
   До захисту випускних кваліфікаційних робіт ще майже місяць, упродовж якого є можливість завершити магістерські роботи, покращити свої доповіді, презентації, усунути зауваження комісії.

     Такий захід був корисним для студентів, оскільки дав їм змогу під іншим кутом поглянути на власний доробок та опанувати навички доповідача, які їм знадобляться не тільки під час основного захисту магістерських робіт, а й у майбутній професійній діяльності.

Юрій Ромасевич,
заступник декана
факультету конструювання і дизайну

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook