Магістри економічного факультету стали учасниками стипендіальної програми «СМА Scholarship Program»

28 вересня 2017 року

     26 вересня 2017 року на засіданні вченої ради економічного факультету магістрам спеціальності «Облік і оподаткування» Наталії Пінчук, Роману Горбуненку, Артуру Дудніченку, Владиславу Чекарєву, Оксані Гнесь і Валентині Вовченко вручено сертифікати на участь у міжнародній грантовій стипендіальній програмі «СМА Scholarship Program».

     Вона ініційована Інститутом бухгалтерів управлінського обліку (США) та орієнтована на підтримку освіти майбутніх професіоналів з бухгалтерського обліку. Тож навчання за нею наших студентів забезпечить отримання ними комплексних компетенцій, необхідних для роботи у сфері обліку, аудиту та оподаткування або суміжній фінансовій сфері як у вітчизняних, так і міжнародних компаніях, транснаціональних корпораціях. Сертифікат СМА на право здійснення професійної діяльності вони отримають за результатами поетапного складання іспитів і він, безумовно, забезпечить їм суттєву конкуренту перевагу на ринку праці.

     Стипендіальна програма «СМА Scholarship Program» унікальна, адже це оцінка не стільки знань, скільки практично значимих умінь, навичок і здібностей, відзначила Валентина Вовченко. Навіть під час виробничої практики, що нині проходить у магістрів, я могла переконатись: все більше фахівців з обліку та оподаткування, менеджерів різних рівнів прагнуть підвищити свій професійний рівень та розширити сферу професійного зростання за допомогою отримання сертифіката СМА.

     Особливу вдячність за можливість долучитися до навчання міжнародного рівня стипендіати висловлюють завідувачу кафедри обліку та оподаткування Євгенії Калюзі, професору Ірині Криштопі та доценту Наталії Кузик.

Анатолій Діброва,
декан економічного факультету

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook