Кафедра фізичного виховання запрошує всіх студентів для занять у спортивних секціях та абонементних групах НУБіП України

21 вересня 2017 року

Заняття спортом останнім часом є досить модною тенденцією. Це говорить про те, що люди прагнуть до більш здорового способу життя, регулярно підтримуючи гарну фізичну форму. В результаті таких занять людина формує здорову красиву фігуру, знімає стрес і просто насолоджується процесом.

Спорт служить профілактикою багатьох захворювань і робить благотворний вплив на весь організм, дозволяючи прожити довге щасливе життя. При фізичних заняттях в людському організмі відбувається безліч процесів. Прискорюється метаболізм, внаслідок чого інтенсивно спалюються клітини жиру; зміцнюється імунітет, особливо проти вірусних і простудних захворювань; підвищується концентрація уваги, покращується пам`ять і розумова діяльність людини в цілому. Тому систематичні заняття спортом – це запорука здоров'я!

Кафедра фізичного виховання запрошує всіх студентів

для занять у спортивних секціях та абонементних групах НУБіП України.

З 11 вересня 2017 року розпочалися відбіркові заняття в секції з волейболу, баскетболу, футболу, легкої атлетики, аеробіки, карате, боротьби, важкої атлетики та інших. Більше трьохсот студентів виявили бажання вести здоровий спосіб життя та систематично займатися спортом. Найчисельнішими, вже звично, стали ігрові види спорту, а справжнім чемпіоном по кількості бажаючих увійти до складу збірної університету стала секція з волейболу. Більше ста юнаків та дівчат відвідали відбіркові заняття з цього виду спорту, щоб продемонструвати тренерам Магльованому Дмитру Володимировичу та Вишнєвському Миколі Олександровичу свої вміння.

  

     Також триває відбірковий набір в секції з:

  • легкої атлетики на чолі з тренерами: майстром спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, переможницею багатьох міжнародних змагань з марафонського бігу Дубовік Римою Гасимівною та майстром спорту України з легкої атлетики Чирвою Петром Олександровичем. Заняття відбуваються на свіжому повітрі в екологічно чистій місцевості – стадіоні НУБіП України та на території Голосіївського парку;
  • карате кіокушин, на чолі з тренером майстром спорту України міжнародного класу, Чемпіоном світу, володарем чорного поясу та ІІІ дану з карате кіокушин Вербицьким Сергієм Олексійовичем. Заняття відбуваються в залі карате, корпусу № 9 НУБіП України;

  • жіночого міні-футболу, на чолі з тренерами Отрошко Оленою Володимирівною та Прохнічем Валерієм Миколайовичем. Заняття відбуваються на майданчику зі штучним покриттям та ігровій залі корпусу № 9 НУБіП України.

  

     Ознайомитися із розкладами занять у спортивних секціях та абонементних групах можна на сайті кафедри фізичного виховання та в приміщенні корпусу № 9 НУБіП України.

 

Кафедра фізичного виховання

 

 
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook