Володар чорного поясу, першого дану з карате, першокурсник Давид Калістий з Києва: «Обрав НУБіП України, аби водночас і тренуватися, і здобувати омріяну спеціальність»

14 серпня 2017 року

     Вступна кампанія-2017 добігає кінця. Пишаємося, що НУБіП обрали і продовжують обирати кращі випускники шкіл і не тільки в навчанні. Саме так, адже у перші дні «Школи першокурсника» новоспечені студенти буквально вразили своїми талантами і досягненнями. Один із них – уже першокурсник факультету тваринництва і водних біоресурсів і неодноразовий переможець всеукраїнських та міжнародних змагань з карате, киянин Давид Калістий. Його вибір цілком зрозумілий, бо в НУБіП, крім хорошої матеріально-технічної бази, до того ж відмінна спортивна інфраструктура, широкий спектр спортивних секцій на будь-який смак, найкращі тренери – словом все, що потрібно для того, аби мати міцне здоров'я і підкорювати вершини спортивної майстерності.

      Розкажи про свої спортивні досягнення.
— Карате почав займатися ще з семи років у Києві, а в 16 уже склав екзамен на чорний пояс. Серед моїх здобутків – перемоги на багатьох спортивних змаганнях як всеукраїнських, так і міжнародних, зокрема призер чемпіонату України. Маю перший дан із карате.

     — Чим вразив тебе НУБіП України?
— Своєю мальовничою природою, зручним розташуванням, а головне – можливістю водночас і тренуватися, і здобувати омріяну спеціальність. Поєднувати і перше, і друге для мене дуже важливо. А ще приємно здивував великий вибір спортивних секцій та титуловані тренери: майстри спорту України та міжнародного класу. Наприклад, Вербицький Сергій Олексійович – дворазовий чемпіон світу з кіокушин карате, володар чорного поясу та третього дану!

    Чим цікавишся ще?
— Окрім спорту, займаюся тренерською діяльністю, дуже подобається активний відпочинок, беру участь у різноманітних київських конкурсах.

    — Про що мрієш?
— Після закінчення університету планую відкрити власний бізнес і, звичайно, досягти успіхів у спорті.

  

Бажаємо здійснення задуманого! Дякуємо за розмову.

Олена Отрошко,
викладач кафедри фізичного виховання


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook